برجام رویکرد ایران را تغییر میدهد؟
ریچارد نفیو مینویسد: مفروض اوباما این است که با به وجود آمدن فرصتهای اقتصادی و بالا رفتن انتظارات عمومی، تندروهای ایرانی نیز خود را با منافع جمعی منطبق خواهند کرد.
ادامه مطلبریچارد نفیو مینویسد: مفروض اوباما این است که با به وجود آمدن فرصتهای اقتصادی و بالا رفتن انتظارات عمومی، تندروهای ایرانی نیز خود را با منافع جمعی منطبق خواهند کرد.
ادامه مطلببانکداران آمریکایی اعلام کردهاند که الزامات انطباقی (جریمهها) همچنان برای آن دسته از بانکهایی که آشکارا با ایران، سوریه، سودان و کره شمالی مبادله میکنند، برقرار است.
ادامه مطلبتحریمها تاثیر داشتند ولی نه یک تاثیر حیاتی «آنها نتوانستند زندگی ما را متوقف سازند.» ناصر با افتخار درباره این که حالا که موانع برداشته شدهاند چه چیزی باید صادر شود، گفت: «مهربانی ایرانیها».
ادامه مطلبتعهدات ما مشخص است: تعداد ۵۰۶۰ سانتریفیوژ فعال، تقویت و ارتقای راکتور آب سنگین اراک با همکاری ۱+۵ و با مدیریت ایران، ادامه فعالیت فردو و تولید ایزوتوپهای پایدار.
ادامه مطلبایران نشان داده که تحت شرایط خاصی میتواند به یک قدرت هستهای تبدیل شود و همین توانایی بالقوه میتواند نوعی بازدارندگی برای ایران ایجاد کند.
ادامه مطلبعلیاصغر سلطانیه سفیر سابق ایران در آژانس بینالمللی انرژی اتمی : یکی از انتقادهای مطرح شده، درباره حضور سلاحهای هستهای آمریکا در اروپا به خصوص آلمان است. آلمان از این مساله ناراحت است اما معذوریتهایی دارد.
ادامه مطلبصادق ملکی، کارشناس و تحلیلگر ارشد سیاسی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی مینویسد: شاید نگاه جدیتر به اقتصاد مقاومتی و تعریف چارچوب اقتصاد ملی منطبق با شرایط و ظرفیتهای ایران بتواند هم نقشه راه عبور از مسیر امروز باشد.
ادامه مطلببه گفته رابرت اینهورن، تحلیلگر برجسته اندیشکده بروکینگز، برجام شروعی بسیار درخشان داشته، اما تداوم آن مستلزم توجه ویژه دولت آمریکاو دیپلماسی فعال میان ایالات متحده و متحدان آن و ایران است.
ادامه مطلبکمپین ضد توافق به نفع مردم عمل نمیکند. مردم آمریکا مخالف ایجاد جنگی دیگر هستند و دیپلماسی را به رویکردهای تهاجمی ترجیح میدهند.
ادامه مطلبایران نه تنها توافق هستهای را تهدیدی علیه نظام خود و کاراکتر ایدئولوژیک آن نمیبیند، بلکه آن را راهی برای تقویت قدرت خویش میداند.
ادامه مطلب