
کتاب جادوی رهبران بزرگ جدید
نویسنده: جان سی. مکسول مترجم: سید محمدمهدی سیدناصری ناشر: ذکر
ادامه مطلبنویسنده: جان سی. مکسول مترجم: سید محمدمهدی سیدناصری ناشر: ذکر
ادامه مطلبعباس آخوندی در یادداشتی می نویسد: اکنون، مراقبت از نفسِ مذاکره به اندازه محتوای مذاکره دارای اهمیت است. باید رفتار بازیگرانی که مخالف توافق هستند زیر ذرهبین فعالان سیاسی و در ایران و جهان قرار گیرد.
ادامه مطلبعباس عبدالخانی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: محاصره سال ۲۰۱۷ نهتنها باعث عقبنشینی قطر نشد، بلکه نقطه عطفی در تحول دکترین امنیت ملی و سیاست خارجی این کشور بود؛ دکترینِ بازیگری کوچک با دستهای بزرگ که قواعد بازی را با نرمی و قدرت بازنویسی کرد.
ادامه مطلبکامران یگانگی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: در منطقهای که هر تحول دیپلماتیک، پیامدهایی چندوجهی به دنبال دارد، کشور های منطقه چگونه به این مذاکرات مینگرند؟ از بغداد تا باکو، از کابل تا دوحه، کشورهای همسایه در حال ارزیابی فرصتها و تهدیدهای یک توافق احتمالی هستند. این یادداشت، با نگاهی جامع به کشور های منطقه، آثار بالقوه مذاکرات تهران – واشینگتن را در بستر تحولات پرشتاب سال ۲۰۲۵ تحلیل میکند.
ادامه مطلبعلی موسوی خلخالی می نویسد: به نظر میرسد که این حضور طولانی و پررنگ او در عراق با هدف تصاحب سفارت امریکا در بغداد باشد، بهویژه که اکنون نزدیک به سه ماه است امریکا در عراق سفیر ندارد و این فرصتی شده که او از خلاء نبود سفیر در عراق بهرهبرداری کند. اما خلیلزاد باید بداند که نه تنها ملت عراق بلکه مردم منطقه از او هیچ خاطره خوشی ندارند و او را فردی جنگطلب، دسیسهچین، افراطی و آشوبطلب میدانند، حتی اگر با چهره غربی و لبخند بر لب در برابر لنز دوربینها ظاهر شود.
ادامه مطلب