سناریوهای سهگانه انتخابات ترکیه
حسین زمانلو، کارشناس مسایل ترکیه از دانشگاه دولتی حاجت تپه، در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی به تحلیل سناریوهای انتخابات آتی مجلس ترکیه پرداخته است.
ادامه مطلبحسین زمانلو، کارشناس مسایل ترکیه از دانشگاه دولتی حاجت تپه، در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی به تحلیل سناریوهای انتخابات آتی مجلس ترکیه پرداخته است.
ادامه مطلبدر مقطع کنونی بحثها در بروکسل بر نگرانیهای سنتی اروپاییها در رابطه با برنامه هستهای ایران و حقوق بشر متمرکز نیست، بلکه بر وضعیت خاورمیانه متمرکز شده است.
ادامه مطلبکارل بیلت، وزیر خارجه اسبق سوئد می نویسد: در مقطع کنونی، نظرسنجیها نشان میدهد که رایدهندگان انگلیسی به ادامه عضویت در اتحادیه اروپا رای میدهند. بنابراین هیچ کس نباید درباره خطرات رفراندوم عضویت بریتانیا در اتحادیه اروپا دچار توهم شود.
ادامه مطلبپیروز ایزدی، کارشناس مسایل اروپا و تحلیلگر مسایل فرانسه در گفتاری برای دیپلماسی ایرانی به چرایی اعلام مواضع حمایتی پاریس از اقدام عربستان علیه یمن پرداخته است.
ادامه مطلبمرکل به پروشنکو گفته که پوتین آماده به رسمیت شناختن جمهوریهای خلق در شرق اوکراین است و پس از آن همانند کاری که در مناطق مورد مناقشه گرجستان انجام داد، نیروهای حافظ صلح را به این مناطق میفرستد.
ادامه مطلبمارک کاتز مینویسد: یکی از کارشناسان روسی خاورمیانه، ماه آوریل به واشینگتنپست این گونه گفت: «چند سال قبل من از یکی از دیپلماتهایمان شنیدم که یک ایران طرفدار آمریکا برای ما خطرناک تر از ایران هستهای است.»
ادامه مطلبدکتر سعید خالوزاده، استاد دانشگاه و تحلیلگر مسایل اروپا در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی به نتایج انتخابات پارلمانی بریتانیا و اثرات آن بر اتحادیه اروپا پرداخته است.
ادامه مطلبکری به روسیه آمده است تا دو طرف به این توافق برسند که بر سر اوکراین اختلاف دارند، چنین اقداماتی در قبال مسائلی از قبیل سوریه و ایران هم وجود دارد، جاهایی که امکان تعامل سازنده در آنها همچنان وجود دارد.
ادامه مطلبسفر پاپ به کوبا در ماه سپتامبر، پیش بینی مسعود بارزانی از زمان بازپس گیری موصل، اعتراض دولت عراق به مجارستان بر سر حمایت از استقلال کردستان و آتش سوزی در اطراف نیروگاه هسته ای فرانسه ز جمله ناگفته های این هفته دیپلماسی ایرانی هستند.
ادامه مطلبخاویر سولانا مینویسد: واکنش نشان دادن به تهدیدهای قرن بیست و یکمی با استفاده از ابزارهای قرن بیستمی، ایده بدی است. تا سال 2020، دو سوم جمعیت جهان، آنلاین خواهند بود. جهان نیازمند گفتگویی موثر و صریح میان دولتها، بخش خصوصی و جامعه مدنی به منظور تضمین امنیت فضای مجازی است.
ادامه مطلب