طرف سوم در بحران ناگورنو قرهباغ
زهره خانمحمدی، پژوهشگر مسائل سیاسی روسیه و قفقاز: روسها سیاست خود را در راستای ایجاد آتشبس میان طرفین و برقراری نظم و امنیت حتی به ازای ایجاد فشار بر ارمنستان قرار خواهند داد.
ادامه مطلبزهره خانمحمدی، پژوهشگر مسائل سیاسی روسیه و قفقاز: روسها سیاست خود را در راستای ایجاد آتشبس میان طرفین و برقراری نظم و امنیت حتی به ازای ایجاد فشار بر ارمنستان قرار خواهند داد.
ادامه مطلبمقاله منتشر شده در نشریهای آلمانی نشان از اسنادی دارد که مدعی به دست گرفتن عملی قدرت در مناطق تجزیهطلب شرق اوکراین از سوی روسیه است.
ادامه مطلببرنارد هنری لوی، فیلسوف فرانسوی مینویسد: مدارا با افراط گرایی خشونتطلب بازتولید و گسترش آن را سبب میشود. نتیجهای که نصیب جامعه فرانسه شده است قرار گرفتن در نوعی وضعیت اضطرار غیراعلام شده بود که با بروز حملات تروریستی به وضعیت اضطرار علنی تبدیل شد.
ادامه مطلبجهانگیر کرمی، استاد دانشگاه و تحلیلگر مسائل روسیه – ترکیه در گفتاری برای دیپلماسی ایرانی میگوید: دولت ترکیه تلاش میکند با تشدید بحران قرهباغ، روسیه را وادار به حمایت از ارمنستان کند و در نتیجه این رویارویی، وجهه منطقهای و بینالمللی کرملین را مخدوش سازد.
ادامه مطلباراده سیاسی لازم در سطح جهانی برای مبارزه با بیانضباطی مالی بینالمللی وجود ندارد، چرا که همانطور که اسناد پاناما نشان داد بسیاری از سیاستمدارن خود از این فضا سود میجویند.
ادامه مطلبتغییر لحن پاپ به عنوان رهبر نهادی به شدت سلسله مراتبی و سنتی قابل توجه به نظر میرسد. تغییر لحن پاپ میتواند تایید ضمنی قدرت و اقتدار محلی کشیشها برای تعیین رهنمودهای دینی در زندگی فردی پیراون این دین باشد.
ادامه مطلبولی کالجی، عضو شورای علمی موسسه ایراس در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی مینویسد: در بحران قرهباغ همواره عنصر قومیت (ارمنی- آذری) بر مذهب (مسیحی- اسلامی) چربش قابل توجهی داشته است.
ادامه مطلبگفته میشود فردی به اسم جان دو این اسناد را در اختیار رسانهها قرار داده و گفته هدفش از این کار عمومی کردن جرایم مالی است. جان دو کیست؟ کسی پاسخی برای این سوال ندارد.
ادامه مطلبمحمدرضا دماوندی، رئیس انجام دوستی ایران و ارمنستان در گفتاری برای دیپلماسی ایرانی میگوید: قره باغ به یک وجهالمصالحه یا میدان بازی برای گرفتن امتیاز در نقطهای برای کار دیگری تبدیل شده است. به عبارتی قرهباغ موضوع نیست.
ادامه مطلبتوماس دی وال تحلیلگر بنیاد کارنگی مینویسد: حقیقت تلخ حاکم این است که رهبران آذربایجان و ارمنستان خود گرفتار رجزخوانیهای خود برای شهروندان شدهاند. هر یک به شهروندان خود وعده پیروزی کامل بر طرف مقابل را دادهاند.
ادامه مطلب