معمای پیچیده پاکستان
ریچارد هاس می نویسد: ایالات متحده نباید پاکستان را از دست بدهد. وضعیت می تواند همیشه از چیزی که هست بدتر شود، به خصوص اینکه پاکستان دارای سلاح های هسته ای بوده و پناهگاه تروریستها است.
ادامه مطلبریچارد هاس می نویسد: ایالات متحده نباید پاکستان را از دست بدهد. وضعیت می تواند همیشه از چیزی که هست بدتر شود، به خصوص اینکه پاکستان دارای سلاح های هسته ای بوده و پناهگاه تروریستها است.
ادامه مطلبدکتر فریدون شفیعی کرجی در گفت وگو با دیپلماسی ایرانی می گوید: در اینکه چینی ها در اطلاع رسانی در مورد نحوه حادثه پنهان کاری می کنند به هر دلیل شکی نیست چون اطلاعات کشتی دیگر را در اختیار دارند. شاید به دلیل حقوقی و مسائل دعاوی در آینده این کار را می کنند ولی به هر حال جای سئوال دارد.
ادامه مطلبروسیه در همراهی با سیاست اوپک، روزانه ۳۰۰ هزار بشکه از تولید نفت خام خود کاسته است. حال اما افزایش بهای نفت در بازارهای جهانی، تجدید نظر در این سیاست را الزامی ساخته است.
ادامه مطلبدر سال 2013 با توجه به تایید رئیس جمهور روسیه ولادیمیر پوتین کارگروه مشترک همکاری در زمینههای اقتصادی و انسانی برای مناطق فدرالی ولگا از فدارسیون روسیه و بخش بالایی و میانی رودخانه یانگ تسه در چین برقرار شد.
ادامه مطلبواقعیت ایران در این روزها بسیار قوی است. آنها از نظر اقتصادی پس از مدتها در معرض تحریم بودن آماده پیشرفت هستند. ایران نیروی کار جوان و تحصیلکردهای دارد و منابع انرژی و منابع طبیعی مستقل خود را داراست.
ادامه مطلبصابر گل عنبری در گفت و گو با دیپلماسی ایرانی معتقد است که کشورهای شمال آفریقا در سال جاری با همان چالش های امنیتی و سیاسی سالهای پیش مواجه است. عوامل زیادی می تواند این چالش ها را تشدید کند. تداوم بی ثباتی سیاسی، اختلافات سیاسی میان کشورها، موج بازگشت نیروهای داعش از سوریه وعراق، نفوذ القاعده، دخالت قدرت های خارجی و غیره از تهدیدات پیش روی این منطقه است.
ادامه مطلباگر پاکستان دچار تزلزل شود، عواقب آن در سراسر جنوب آسیا و دیگر بخش های جهان اسلام احساس خواهد شد، کشورهایی که نظام سیاسی کارآمد در پاکستان را مدلی ارزشمند قلمداد می کنند.
ادامه مطلبپپه اسکوبار می نویسد: درحالی درباره نحوه واکنش دولت روحانی و سرکوب خشن صحبت می شود که باید این سوال را مطرح کرد چنانچه این اتفاقات در فرانسه یا آلمان روی می داد نحوه پاسخ پلیس این کشورها چگونه بود؟
ادامه مطلبآنچه در آن لحظه غائله را ترسناک می کرد نه هرج و مرج بلکه آرامش آنجا بود. نمی شد هدفی آرام اما قدرتمند در میان تظاهر کنندگان پیدا کرد.
ادامه مطلبمحمد هادی ذاکرحسین در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: سال ۲۰۱۷ میلادی آبستن تحولات و دستاوردهای پرشماری برای نظام عدالت کیفری بین المللی بود هرچند ناکامی ها و عدم توفیقات آن نیز کم شمار نبودند.
ادامه مطلب