عربستان نگران از نزدیکی روزافزون روابط ایران و روسیه
ریاض انتظار دارد که حضور کلینتون در کاخ سفید به معنی ادامه سیاست های اوباما باشد و سعودی ها این تداوم را نمی خواهند.
ادامه مطلبریاض انتظار دارد که حضور کلینتون در کاخ سفید به معنی ادامه سیاست های اوباما باشد و سعودی ها این تداوم را نمی خواهند.
ادامه مطلبسوزان مالونی می نویسد: به درست یا غلط، پول هیچ گاه جزء اولویت های تعیین اهداف در سیاست خارجی ایران نبوده است. به همین ترتیب هدف ایران از بازداشت این افراد نیز ارتباطی با انگیزه های مالی نداشه، بلکه مربوط به دغدغه های موجود در خصوص احتمال توطئه تغییر رژیم از سوی آمریکا و به واسطه دو تابعیتی ها است.
ادامه مطلباوباما میخواهد دورانش با روابط دیپلماتیک میان امریکا و ایران و گشایش سفارتش در تهران تمام شود و حتی حاضر است برای افتتاح آن به ایران سفر کند. من از این بابت کاملا مطمئنم و میدانم که واقعا به چنین چیزی فکر میکند.
ادامه مطلبریچارد هاس می نویسد: با وجود گذشت نزدیک به 25 سال از سقوط شوروی، شاهد شکل گیری دومین مناظره در عرصه سیاست خارجی آمریکا هستیم. در این مناظره انترناسیونالیست ها مقابل حامیان انزواگرایی جدید قرار می گیرند.
ادامه مطلبمقامات پنتاگون معتقدند که پیشرفت های روسیه و چین در صنایع نظامی باعث شده است که توفق نظامی بی چون و چرای آمریکا زیر سوال برود. طراحان دیگر نمی توانند به یک رئیس جمهور اطمینان دهند که در کوتاه مدت، آمریکا هدف حمله ای متعارف قرار نمی گیرد.
ادامه مطلبالی لیک می نویسد: رویکرد فعلی ترامپ به مخالفان سیاسی وی سود می رساند. در نهایت باز هم باید این سوال را بپرسیم که برنده اصلی کمپین پارانوئید و خالی از حقیقت ترامپ کیست؟ بسیاری معتقدند که برنده اصلی آن هیلاری کلینتون است.
ادامه مطلبجاش روگین می نویسد: اگر همه متحدان آمریکا معتقد باشند که سیاست اجتناب از ضربه اول، بازدارندگی را ضعیف می کند و خطر تعارض مسلحانه را بدون این که سودی در برداشته باشد، بالا می برد چرا باید این کار را بکنیم؟ پیشبرد میراث اوباما در سیاست خارجی نمی تواند دلیل خوبی برای این کار باشد.
ادامه مطلباین موضوع تحول جالبی است، اما استراتژیک نیست. روسیه در صدد گسترش دسترسی های خود در منطقه است و تحول اخیر هم نشان دهنده همین موضوع است. بعید است که این اقدام یک تحول استراتژیک بلند مدت باشد و تنها نتیجه طبیعی منافع مشترک روسیه و ایران در سوریه است
ادامه مطلبسید احمد حسینی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی مینویسد: از نظر روسها، سیاست خارجی ایران در موضوعات منطقهای، رویکرد ترکیبی و برخوردار از هماهنگی و تعامل همزمان با کشورهای غربی و همسایگان ایران همانند ترکیه و روسیه خواهد بود.
ادامه مطلبستار عزیزی، استاد حقوق بین الملل دانشگاه: اینکه حکومت کنترل موثری داشته باشد و ثبات، دوام و تمایل انجام تعهدات را داشته باشد بسیار مهم است. کودتاهای اخیر نشان می دهد همین کنترل موثر موجب شده تا حکومت جدید مورد شناسایی قرار گیرد.
ادامه مطلب