ترکیه و بازی کودتای ساختگی
نازنین محمدی، کارشناس حقوق بین الملل: کودتا و براندازی دولت و سرنگونی آن حرکتی از نوع جرایم ملی است و طی یک پروسه ای این برنامه ریزی صورت گرفته و اقدامی ناگهانی نبوده است
ادامه مطلبنازنین محمدی، کارشناس حقوق بین الملل: کودتا و براندازی دولت و سرنگونی آن حرکتی از نوع جرایم ملی است و طی یک پروسه ای این برنامه ریزی صورت گرفته و اقدامی ناگهانی نبوده است
ادامه مطلبمحمد هادی ذاکرحسین، مدیر مرکز حقوق کیفری بینالمللی ایران در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی، به آثار حقوقی انتشار گزارش جان چیلکات درباره مشارکت بریتانیا در جنگ علیه عراق پرداخته است.
ادامه مطلبدکتر سید حسین سادات میدانی، استاد حقوق بین الملل دانشکده روابط بین الملل: اینکه گفته شود مکانیسم حل اختلاف برجام فقط مختص بازگشت پذیری ناشی از نقض طرف مقابل است، صحیح نیست. بندهای 36 و 37 برجام ناظر بر این مساله است.
ادامه مطلبیوشکا فیشر می نویسد: ضعف اتحادیه اروپا عمیق تر از تحولات اخیر است. بازگشت ناسیونالیسم افسانه دروان طلائی گذشته را احیاء کرده، دورانی که دولت های ملی از محدودیت های بیرونی رها بوده و مصون از عواقب منفی جهانی شدن بودند.
ادامه مطلبعلیرضا آیتی، کارشناس ارشد غرب آسیا در گفت وگو با دیپلماسی ایرانی به تحولات کنونی عراق از جمله حمله انتحاری به کراده، بازگشت مقتدی صدر و اعدام 5 نفر از فرماندهان امنیتی پرداخته است.
ادامه مطلبایران به کرات از دولت های دیگر حاشیه دریای خزر خواسته است که از پیدا کردن و پی گیری راه حل های جداگانه پرهیز کنند.
ادامه مطلبحسین مفیدی احمدی، پژوهشگر مسائل اروپا: با توجه به ریسک بالای سرمایه گذاری در ایران با توجه به تحریم های ثانویه آمریکا، ایران احتمالا جزء اولویت های سرمایه گذاری انگلستان نخواهد بود.
ادامه مطلبمجتبی امانی، رییس دفتر سابق حفظ منافع ایران در مصر در گفت وگو با دیپلماسی ایرانی بیان می کند: یکی از شعارهای اصلی مردم مصر، ساقط کردن نظام بود. اما در بهمن ماه ۱۳۸۹ آنها فقط توانستند راس نظام را ساقط کنند.
ادامه مطلبمحمدعلی دستمالی، کارشناس سیاسی مسایل منطقه: ترکیه به خوبی می داند که اگر روابط مسکو آنکارا در طولانی مدت، در وضعیت تیره و مبهمی باشد، بخشی از توان و نفوذ خود در آسیای میانه را از دست می دهد.
ادامه مطلبپیروز ایزدی، پژوهشگر ارشد مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت وگو با دیپلماسی ایرانی بیان می کند: خروج انگلستان منجر به تضعیف اتحادیه و روند همگرایی می شود.
ادامه مطلب