«ناگفتههای برجام و رویکردهای پسابرجام» به روایت بعیدینژاد
تعهدات ما مشخص است: تعداد ۵۰۶۰ سانتریفیوژ فعال، تقویت و ارتقای راکتور آب سنگین اراک با همکاری ۱+۵ و با مدیریت ایران، ادامه فعالیت فردو و تولید ایزوتوپهای پایدار.
ادامه مطلبتعهدات ما مشخص است: تعداد ۵۰۶۰ سانتریفیوژ فعال، تقویت و ارتقای راکتور آب سنگین اراک با همکاری ۱+۵ و با مدیریت ایران، ادامه فعالیت فردو و تولید ایزوتوپهای پایدار.
ادامه مطلبایران نشان داده که تحت شرایط خاصی میتواند به یک قدرت هستهای تبدیل شود و همین توانایی بالقوه میتواند نوعی بازدارندگی برای ایران ایجاد کند.
ادامه مطلبصادق ملکی، کارشناس و تحلیلگر ارشد سیاسی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی مینویسد: شاید نگاه جدیتر به اقتصاد مقاومتی و تعریف چارچوب اقتصاد ملی منطبق با شرایط و ظرفیتهای ایران بتواند هم نقشه راه عبور از مسیر امروز باشد.
ادامه مطلببه گفته رابرت اینهورن، تحلیلگر برجسته اندیشکده بروکینگز، برجام شروعی بسیار درخشان داشته، اما تداوم آن مستلزم توجه ویژه دولت آمریکاو دیپلماسی فعال میان ایالات متحده و متحدان آن و ایران است.
ادامه مطلبایران نه تنها توافق هستهای را تهدیدی علیه نظام خود و کاراکتر ایدئولوژیک آن نمیبیند، بلکه آن را راهی برای تقویت قدرت خویش میداند.
ادامه مطلبویلیام برنز، معاون پیشین وزیر خارجه آمریکا و نماینده این کشور در مذاکرات محرمانه با ایران معتقد است که تصور رسیدن به این مرحله، زمانی که سه سال پیش گفتگوها با ایران آغاز شد دشوار به نظر میرسید.
ادامه مطلببنا بر نظرسنجی سیانان، ۶۹ درصد از مردم آمریکا از گزینه دیپلماسی مقابل ایران دفاع کردهاند، اما ۵۲ درصد با رفع تحریمها، حتی با وجود پایبندی ایران به تعهدات خود بر طبق برجام مخالفت کردهاند.
ادامه مطلب