نقش انتخاب روحانی در پیشبرد مذاکرات هستهای
پل پیلار مینویسد: دولت اوباما از روند مذاکره با ایران بر سر برنامه هستهای منحرف نشد، حتی وقتی که کشورهای دیگر از گنجاندن اولویتهای دیگر در مذاکرات حمایت کردند.
ادامه مطلبپل پیلار مینویسد: دولت اوباما از روند مذاکره با ایران بر سر برنامه هستهای منحرف نشد، حتی وقتی که کشورهای دیگر از گنجاندن اولویتهای دیگر در مذاکرات حمایت کردند.
ادامه مطلبمقاله نیویورک تایمز بر اساس مصاحبه بن رودز و نقلقولهایی که در آن از وی آمده به راحتی فراموش نخواهد شد. تحقیر کارشناسان و خبرنگاران و ناچیز خواندن آنها نادرست بود و نشاندهنده اختلاف روی موضوع توافق هستهای با ایران و سایر مسائل در واشنگتن است.
ادامه مطلبجان لیمبرت مینویسد: گرچه ایران و آمریکا میگویند توافق هستهای هیچ چیز را تغییر نداده و دو طرف دشمنان قسمخورده یکدیگر باقی میمانند، کاملا روشن است که چیزهای بسیاری تغییر کرده است.
ادامه مطلبایالات متحده میتواند و البته باید از زمان آغاز فرایند لغو تحریمها (تا رفع کامل آنها) استفاده کرده، گفتوگو و تعامل خود را با ایران بیشتر کند.
ادامه مطلبپل پیلار مینویسد: تهران ممکن است به امید اینکه حداقل از گشایش و پایبند بودن اروپاییها به تعهدات خود نفع اقتصادی ببرد، به رعایت تعهدات خود در توافق ادامه دهد.
ادامه مطلبعلیرضا اکبری، بنیانگذار موسسه پژوهشهای راهبردی «تصمیم» در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی مینویسد: ایالات متحده، سعی دارد، کماکان از اهرم تحریمهای اقتصادی، برای مهار و مدیریت رفتار ایران، برای منافع خود استفاده ببرد.
ادامه مطلبپیتر جنکینز مینویسد: امتیازاتی که در سال ۲۰۱۵ از ایران خواسته شده، بهطور کلی همان امتیازاتی است که در سال ۲۰۰۵ از طرف ایران مطرح شده بود.
ادامه مطلبحسین ملائک، سفیر سابق ایران در چین و تحلیلگر مسائل سیاست خارجی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی مینویسد: راهحل تضعیفکنندگان برجام چیزی جز برجام دیگر بعد از اتلاف زمان و هزینههای بیشتر و دادن امتیازات بیشتر نمیباشد.
ادامه مطلب