خطاهای رایج در درک داعش
علیرضا دوستدار، استادیار مطالعات اسلامی و انسان شناسی دین در دانشگاه شیکاگو در این یادداشت، برداشتهای غلط درباره گروه داعش را نقد کرده است.
ادامه مطلبعلیرضا دوستدار، استادیار مطالعات اسلامی و انسان شناسی دین در دانشگاه شیکاگو در این یادداشت، برداشتهای غلط درباره گروه داعش را نقد کرده است.
ادامه مطلباسکات پیترسون در یادداشتی می نویسد: به عنوان یک بازیگر سیاسی اگر روحانی می خواهد که قدرت بیشتری برای اقداماتش داشته باشد، باید توافقی را امضا کند که در داخل ایران قابل دفاع باشد، یا این که در مقابل، به خاطر خیانت توسط تندروها مورد انتقاد قرار خواهد گرفت.
ادامه مطلبرابرت هانتر، سفیر سابق امریکا در ناتو در یادداشتی می نویسد: بعد از حذف صدام حسین در دولت جورج دبلیو بوش، ایران اهمیت زیادی برای اسرائیل به منظور دشمنی مشترک با ایالات متحده پیدا کرد.
ادامه مطلبفرانسوا نیکولو در یادداشتی می نویسد: با تضمین لاوروف درباره حذف و پردازش اورانیوم غنای پایین ایران، دیگر تعداد سانتریفیوژهای فعال ایران اهمیت نخواهد داشت.
ادامه مطلبکریستوفر هیل، سفیر سابق امریکا در کره شمالی و عراق در یادداشتی می نویسد: ایالات متحده بدون همکاری چین و روسیه نمی تواند در زمینه مذاکرات اتمی با کره شمالی پیشرفتی داشته باشد.
ادامه مطلبدولت ها اغلب سال های آخر دوره ی خود را صرف امور بین المللی می کنند، یعنی عرصه ای که در آن ابتکار عمل بیشتری برای اقدامات یک جانبه دارند.
ادامه مطلبجعفر قنادباشی تحلیلگر مسائل شمال آفریقا در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی به پیامدهای بحران و اثرات منطقه ای تحولات داخلی بوکینافاسو پرداخته است.
ادامه مطلببر سر کمک رسانی به کوبانی اختلافات سنگینی در درون کاخ سفید از یک سو و میان واشنگتن با آنکارا از سوی دیگر به وجود آمد که در نهایت امریکا در اعتراضی به سیاست اردوغان از رسیدن ترکیه به کرسی شورای امنیت جلوگیری کرد.
ادامه مطلبدر حقیقت نتانیاهو همیشه در قبال ایران بلوف زده است چرا که اسرائیل فاقد ظرفیت نظامی کافی برای انجام یک حمله مهم استراتژیک علیه تاسیسات هسته ای ایران بوده است.
ادامه مطلبیادداشتی از دکتر علی امیدی، استاد روابط بین الملل دانشگاه اصفهان برای دیپلماسی ایرانی.
ادامه مطلب