سناریوهای سهگانه انتخابات ترکیه
حسین زمانلو، کارشناس مسایل ترکیه از دانشگاه دولتی حاجت تپه، در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی به تحلیل سناریوهای انتخابات آتی مجلس ترکیه پرداخته است.
ادامه مطلبحسین زمانلو، کارشناس مسایل ترکیه از دانشگاه دولتی حاجت تپه، در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی به تحلیل سناریوهای انتخابات آتی مجلس ترکیه پرداخته است.
ادامه مطلبمکرم محمد احمد در الاهرام می نویسد: هدف واشنگتن کاملا روشن است، نابودی عراق به مثابه یک قدرت عربی که می تواند با هیمنه و قدرت اسرائیل مبارزه کند و سرنوشت دیگری مغایر با آن چه امریکا و صهیونیست ها می خواهند، به وجود آورد!
ادامه مطلبکارل بیلت، وزیر خارجه اسبق سوئد می نویسد: در مقطع کنونی، نظرسنجیها نشان میدهد که رایدهندگان انگلیسی به ادامه عضویت در اتحادیه اروپا رای میدهند. بنابراین هیچ کس نباید درباره خطرات رفراندوم عضویت بریتانیا در اتحادیه اروپا دچار توهم شود.
ادامه مطلبمارک کاتز مینویسد: یکی از کارشناسان روسی خاورمیانه، ماه آوریل به واشینگتنپست این گونه گفت: «چند سال قبل من از یکی از دیپلماتهایمان شنیدم که یک ایران طرفدار آمریکا برای ما خطرناک تر از ایران هستهای است.»
ادامه مطلبدکتر سعید خالوزاده، استاد دانشگاه و تحلیلگر مسایل اروپا در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی به نتایج انتخابات پارلمانی بریتانیا و اثرات آن بر اتحادیه اروپا پرداخته است.
ادامه مطلبراجح الخوری در النهار می نویسد: کاندولیزا رایس در مجله فارن پالسی تاکید می کند، تجزیه عراق فقط شامل این کشور نیست بلکه سرنوشتی است که دیگر کشورهای منطقه نیز به آن دچار خواهند شد.
ادامه مطلبکریستوفر هیل مینویسد: دولت اوباما متهم به این شده است که بیش از اندازه دنبال توافق است. اما اگر این ادعا درست باشد نشانه ای از تعهد اوباما به شعارش در کمپین سال 2008 است: مذاکره با دشمنان آمریکا و پیدا کردن زمینههای مشترک با آنها.
ادامه مطلبخاویر سولانا مینویسد: واکنش نشان دادن به تهدیدهای قرن بیست و یکمی با استفاده از ابزارهای قرن بیستمی، ایده بدی است. تا سال 2020، دو سوم جمعیت جهان، آنلاین خواهند بود. جهان نیازمند گفتگویی موثر و صریح میان دولتها، بخش خصوصی و جامعه مدنی به منظور تضمین امنیت فضای مجازی است.
ادامه مطلببیل امونت، سردبیر سابق اکونومیست مینویسد: وعده کامرون تبدیل به مهمترین مسئله در انتخابات بریتانیا شده است: اگر وی نخستوزیر بماند، رفراندوم برگزار خواهد شد، اگر میلیبند به قدرت برسد، رفراندوم صورت نخواهد گرفت. آینده استراتژیک بریتانیا بستگی به این تصمیم دارد.
ادامه مطلبعباس پرورده، کارشناس مسائل خاورمیانه در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی نوشت: برون رفت سوریه از بحران،اکنون پیچیدهتر از تصوری است که بازیگران منطقهای در ابتدا داشتند. میز مذاکرهای که بتوان همه طرفهای درگیر و حامیان ذینفع را در آن گرد هم آورد، تقریبا غیرممکن به نظر میرسد.
ادامه مطلب