موافقت زلنسکی با ترامپ

۲۱ بهمن ۱۴۰۳ | ۱۰:۲۹ کد : ۲۰۳۱۰۶۲ سرخط اخبار

هم میهن نوشت: رئیس‌جمهور اوکراین ضمن اتهام‌زنی به ایران، می‌گوید موافق مشارکت معدنی با آمریکا در ازای ادامه حمایت این کشور از کی‌یف است.

رئیس‌جمهور اوکراین ضمن اتهام‌زنی به ایران، می‌گوید موافق مشارکت معدنی با آمریکا در ازای ادامه حمایت این کشور از کی‌یف است. «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین روز جمعه خواستار انعقاد توافقی شد که در آن، اوکراین در ازای صدور مجوز دسترسی به شرکت‌های آمریکایی به معادن غنی خود، همچنان از حمایت‌های نظامی و مالی واشنگتن برخوردار باشد.

زلنسکی در مصاحبه با رویترز، نقشه‌ای که زمانی برچسب طبقه‌بندی‌شده بر آن نقش بسته شده بود را به خبرنگاران این خبرگزاری نشان داد که جزئیات محل‌های قرار گرفتن معادن این کشور در آن ترسیم شده است؛ اقدامی که نشانگر اهمیت راهبردی آن‌ها بود. زلنسکی گفت که هرگونه توافق باید دربردارنده «تضمین‌های امنیتی» به‌منظور جلوگیری از حملات آتی روسیه باشد. این پیشنهاد هم‌راستا با علاقه «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا برای تضمین دسترسی به مواد معدنی کمیاب و معادن اوکراین برای ادامه حمایت از کی‌یف است.


( ۳ )

نظر شما :

م ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ | ۰۱:۱۶
موافقت زلنسکی با نظر ترامپ در کشف و استخراج معادن فلزات کمیاب در قبال حمایت‌های آمریکا از اوکراین در برابر تجاوز روسیه یک فرمول عادلانه‌ای می‌باشد. این معامله امیدواری روسیه و پوتین را از به قدرت رسیدن ترامپ در برقراری آتش‌بس یا حل جنگ اشغالگرانه به نفع روسیه را مأیوس خواهد کرد. در هر صورت در اختیار گرفتن معادن فلزات کمیاب توسط آمریکا در قبال رفع تجاوز یا تمامیت ارضی اوکراین یک هزینه حداقلی برای اوکراین می‌تواند باشد.
هاجر ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ | ۰۸:۴۴
برید زیر پرچم حمایت روسیه لااقل منابعتونو حفظ میکنید