شکست کودتای "شاهزاده هاینریش سیزدهم" در آلمان

۱۶ آذر ۱۴۰۱ | ۱۴:۵۵ کد : ۲۰۱۶۲۹۱ سرخط اخبار

بنا بر گزارش رسانه‌های آلمان گروهی ۲۵ نفره متشکل از عناصر راست‌افراطی و نظامیان سابق با تشکیل سازمانی قصد حمله به ساختمان پارلمان آلمان و سرنگونی دولت را داشتند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، حدود ۳۰۰۰ نیروی پلیس آلمان به صورت همزمان در چندین ایالت این کشور در این عملیات مشارکت داشتند که تا کنون به بازداشت ۲۵ عضو یا حامی یک گروه تروریست راست‌گرا منجر شده است، گروهی که با جنبش «شهروندان رایش» مرتبط است.

جنبش رایش‌بورگر یا «شهروندان رایش»  تحت رهبری فردی ۷۱ ساله با نام «شاهزاده هاینریش سیزدهم»، یک جنبش افراطی کوچک است که وجاهت قانونی آلمان مدرن پس از جنگ جهانی دوم را باور ندارد.

هاینریش سیزدهم شاهزاده رویس (زاده ۴ دسامبر ۱۹۵۱ در بودینگن) یک نجیب زاده آلمانی و از اعضای خاندان شاهزاده رویس است. او به عنوان یک کارآفرین املاک و مستغلات در فرانکفورت آم ماین زندگی می‌کند.

بیش از ۱۳۰ محل سکونت، محل کار و دیگر اماکن مشکوک در این عملیات در دست بازرسی است.

به گزارش روزنامه اشپیگل آلمان، افراطگرایان باور داشتند که برخی از نیروهای امنیتی با آن‌ها اعلام همبستگی کرده و کودتا خواهند کرد.

دادستان فدرال آلمان اعلام کرد: این گروه قصد داشتند یک دولت نظامی موقت تشکیل داده و با مذاکره با قدرت‌های پیروز در جنگ جهانی دوم، یک نظم جدید در آلمان پدید آورند.

همچنین بر اساس اطلاعات به دست آمده، اعضای این گروه قصد داشتند با کمک یک گروه مسلح کوچک، به ساختمان بوندستاگ (پارلمان آلمان) حمله کنند. بسیاری از بازداشت‌شدگان کارکنان ارتش آلمان هستند.

در میان ۲۲ عضو و سه حامی بازداشت‌شده این گروه تروریستی، یک شهروند زن روسیه هم وجود دارد. همچنین دو شهروند دیگر نیز در اتریش و ایتالیا بازداشت شدند.

دفتر دادستان فدرال آلمان اعلام کرد، این شهروند روسیه به میانجی‌گری میان رهبران این گروه و نمایندگان روسیه متهم شده، با این حال هنوز سندی مبنی بر حمایت مقامات دولت مسکو از اقدامات این زن در دسترس نیست. هنوز باید به ۲۷ مظنون دیگر رسیدگی شود.

جنبش شهروندان رایش استدلال می‌کند که قانون اساسی قبل از جنگ جهانی دوم آلمان، هرگز به درستی باطل نشده است، در نتیجه، تشکیل آلمان غربی سابق در سال ۱۹۴۹ و آلمان متحد شده کنونی، هرگز معتبر نبوده است.


( ۷ )

نظر شما :

علی اس ۱۷ آذر ۱۴۰۱ | ۱۲:۵۵
ایران چرا نباید از شاهزاده هاینریش دفاع کند به هر حال حقوق بشر مراعات نشده المان حق ندارد که با هیچکس با خشونت برخورد کند همچنانکه از ما انتظار دارند و چرا انها را گروه تروریستی مینامید انها گروهی بودند که میخواستند از حقوق شهروندی خودشان دفاع کنند
ابراهیم قدیمی ۱۷ آذر ۱۴۰۱ | ۱۵:۳۴
بسی جای حیرت است۔المان مبلغ تغییرات در این وان کشور خود شاهزاده علاقمند به حکومت از طریق کودتا دارد۔ حتما احتمال پیروزی وجود داشته که شروع کرده اند۔جناب صدر اعظم بند شلوار خودت را نگهدار۔