
وحشت از محلهای در پاریس
دیگر هیچ وقت به آن محل برنگشتم. خاطره دوران نوجوانیام که در گذشته در آنجا سپری کرده بودم را همانجا رها کردم. اگر کسی می توانست گذشته را ببخشد، فکر می کنم خیلی وقت پیش آن را بخشیده بودم.
ادامه مطلبدیگر هیچ وقت به آن محل برنگشتم. خاطره دوران نوجوانیام که در گذشته در آنجا سپری کرده بودم را همانجا رها کردم. اگر کسی می توانست گذشته را ببخشد، فکر می کنم خیلی وقت پیش آن را بخشیده بودم.
ادامه مطلبعلی اسدیان در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی در نقد کتاب «دراکولا» می نویسد: سبک نویسندگی برام استوکر در رمان «دراکولا» بسیار متنوع و منعطف است. زبان استوکر به گونهای است که توانسته است فضای رمان را هم از جنبههای ترسناک و وهمآور و هم از جنبههای فلسفی و اجتماعی بهخوبی ایجاد کند. در این رمان، دیالوگها و توصیفات با دقت و جزئیات بالا طراحی شدهاند تا حس ترس و اضطراب را به خواننده منتقل کنند.
ادامه مطلبآرش رضایی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: مسعود خدابنده یکی از چهرههای برجسته و شناختهشده در میان اعضای جداشده از سازمان مجاهدین خلق (منافقین) است که طی سالهای طولانی فعالیت خود، چه در زمان حضور در این سازمان و چه پس از جدایی از آن، اطلاعات و دیدگاههای انتقادی ارزشمندی درباره ساختار، عملکرد و اهداف این تشکیلات تروریستی و ستیزه جو ارائه کرده است. او که زمانی بهعنوان سرتیم حفاظت مسعود رجوی، رهبر سازمان، و یکی از اعضای ارشد آن فعالیت میکرد، پس از جدایی در سال ۱۳۷۵ (۱۹۹۶ میلادی)، به افشاگری و آگاهیرسانی درباره ماهیت این سازمان پرداخته است. در این یادداشت، به بررسی زندگی، فعالیتها و نقطهنظرات انتقادی مسعود خدابنده درباره سازمان مجاهدین خلق پرداخته میشود.
ادامه مطلبنویسنده: دکتر محمدمهدی سیدناصری و مونا محرابی/ناشر: ذکر / تعداد صفحات: ۲۰۰ صفحه/ سال نشر: فروردین ۱۴۰۴
ادامه مطلب