دولت عراق خواستار خروج منافقين از خاک خود شد

۰۲ دی ۱۳۸۷ | ۲۱:۵۸ کد : ۳۵۰۱ اخبار اصلی
دولت عراق يکشنبه 21 دسامبر اعلام کرد، سه هزار و 500 عضو باند گروهک مجاهدین خلق (منافقین) بايد خاک اين کشور را ترک کنند و اردوگاه آنها موسوم به اردوگاه اشرف بايد تعطيل شود.
دولت عراق خواستار خروج منافقين از خاک خود شد

دولت عراق يکشنبه 21 دسامبر اعلام کرد، سه هزار و 500 عضو باند گروهک مجاهدین خلق (منافقین) بايد خاک اين کشور را ترک کنند و اردوگاه آنها موسوم به اردوگاه اشرف بايد تعطيل شود.

 

يک هيات عالی رتبه به رياست موفق الربيعى، دبیر شورای عالی امنیت ملی عراق به اعضای مجاهدین (منافقین) که به مدت دو دهه در اردوگاه اشرف واقع در شمال بغداد زندگى مى‌کنند، اعلام کرد، دولت عراق مسئوليت امنيت اين اردوگاه را از نیروهای امریکایی تحويل گرفته و تعطيلى اين مخفيگاه شورشيان مخالف جمهورى اسلامى ايران را خواستار است.

 

دولت عراق همچنین با صدور بيانيه‌اى اعلام کرد، ساکنان اردوگاه اشرف بايد از عراق خارج شوند و به کشور خود يا ديگر کشورها بروند.

 

در بيانيه دولت عراق آمده است، اجراى فعاليت‌هاى قانونى يا غيرقانونى بر ضد يک کشور همسايه بسيار خطرناک است و بغداد با افراد اين اردوگاه بر اساس قانون عراق، ارزش‌هاى اسلامى و قوانين بين‌المللى برخورد مى‌کند.

 

گروهک منافقين همچنين در فهرست سازمان‌هاى تروريستى امريکا و اروپا قرار دارد و پس از پيروزى انقلاب اسلامى اقدامات تروريستى بر ضد مردم و نظام جمهوری اسلامی ایران انجام داده است. این گروهک در زمان صدام حسین رئیس جمهوری مخلوع عراق با حمایت رژیم بعثی از جایگاه ویژه­ای در عراق برخوردار شد به گونه­ای که علاوه بر حمایت­های کلان مالی در برخی موارد مسئولیت بازجویی و شکنجه اسیران ایرانی جنگ تحمیلی در عراق را بر عهده داشت.

 

پس از سقوط رژیم بعث در عراق و ورود نیروهای امریکایی به خاک این کشور، به رغم این که اعضای مجاهدین خلق (منافقین) کاملا ضعیف شده و دیگر مورد اعتنای نظام جدید عراق قرار نگرفت، مورد حمایت ایالات متحد قرار گرفت و نیروهای امریکایی مسئولیت حفاظت از آنها را بر عهده گرفتند. در این موقع آنها در پایگاهشان تقریبا محبوس شدند و به گواه گزارش­ها در وضعیت بسیار بدی به سر بردند.

 

دولت عراق پیش از این نیز بارها اعلام کرده بود، به هیچ عنوان حاضر نیست اعضای این گروهک را در خاک خود نگه دارد و از آنها خواست فورا خاک عراق را ترک کنند. مشکلی که اعضای این گروهک با آن رو به رو هستند این است که تا کنون هیچ کشوری حاضر نشده آنها را در خاک خود بپذیرد. گرچه دولت اردن چندی پیش به طور ضمنی اعلام کرد، حاضر است برخی از اعضای این باند را در خاک خود پذیرا باشد.   


نظر شما :