ترامپ هم روی پله‌ها به سرنوشت بایدن دچار شد

۱۹ خرداد ۱۴۰۴ | ۱۴:۵۱ کد : ۲۰۳۳۳۷۹ سرخط اخبار

دونالد ترامپ، رئیس جمهور و مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا هر دو روز یکشنبه هنگام سوار شدن به هواپیمای ایر فورس وان در مسیر کمپ دیوید بر روی پله‌ها تعادل خود را از دست دادند و خاطره زمین‌خوردن‌های جو بایدن را زنده کردند.

به گزارش ایسنا، این حادثه برای دونالد ترامپ در هاگرزتاون مریلند پس از پایان گفت‌وگویش با خبرنگاران روی داد.

به گزارش ایندیپندنت، ترامپ مرتباً جو بایدن، رئیس جمهور سابق را به خاطر ناتوانی و اشتباهاتی که در دوران ریاست جمهوری‌اش مرتکب شده بود، مسخره می‌کرد. اما این بار، خود ترامپ بود که با تمسخر کاربران رسانه‌های اجتماعی روبرو شد.

یکی از کاربران نوشت: «من تعجب می‌کنم که او آن پله‌ها را با نوعی پله برقی قابل حمل جایگزین نکرده است.»

یکی دیگر گفت: «وقت آن است که ترامپ پیر را به ویلچر مجهز کنیم.»

روزنامه‌نگار «آرون روپار» هم در این باره خاطرنشان کرد: «وقتی جو بایدن کارهایی از این دست انجام می‌داد، فاکس (نیوز) بارها و بارها کلیپ‌ها را پخش می‌کرد، انگار که به اندازه فرود بر ماه مهم بود.»

مارکو فریری، استراتژیست سیاسی هم گفت: «بی‌صبرانه منتظر همه پوشش‌های خبری بی‌وقفه (از این رویداد) هستم.»

در تابستان ۲۰۲۳، ترامپ، بایدن را به خاطر زمین خوردن در مراسم فارغ‌التحصیلی نیروی هوایی در کلرادو مسخره کرد. او گفت که برای فارغ‌التحصیلان «الهام‌بخش» نبود که ببینند رئیس جمهور وقت روی یک کیسه شن غلت می‌زند.

ترامپ در جریان یک مراسم انتخاباتی در آیووا به تمسخر گفته بود: «امیدوارم آسیب ندیده باشد. امیدوارم آسیب ندیده باشد... شما این را نمی‌خواهید.»

پیش از سوار شدن به هواپیما از ترامپ پرسیده شده بود که آیا حاضر است در پاسخ به اعتراضات مهاجران در لس‌آنجلس، قانون شورش را به کار گیرد؟ ترامپ گفت: بستگی به این دارد که شورشی رخ دهد یا خیر.

خبرنگاری پرسید که آیا معتقد است شورشی در حال وقوع است؟ او افزود: نه، نه، اما شما افراد خشونت‌طلب دارید و ما اجازه نمی‌دهیم که آنها از مجازات فرار کنند.

ترامپ در پاسخ به این سوال که آیا حتی بدون استفاده از قانون شورش، نیروهای نظامی را مستقر خواهد کرد، گفت: ما همه جا نیرو خواهیم داشت. ما اجازه نمی‌دهیم این اتفاق برای کشورمان بیفتد. ما اجازه نمی‌دهیم کشورمان مانند دوران بایدن از هم بپاشد.


نظر شما :