وزیر نفت: صفر شدن صادرات نفت ایران، خیال خام است

۰۸ فروردین ۱۴۰۴ | ۱۸:۲۵ کد : ۲۰۳۱۹۴۱ سرخط اخبار

وزیر نفت گفت: ادعاهایی مطرح می‌شود که صادرات نفت خام ایران را صفر کنند. من این ادعا را خیال خام....

وزیر نفت گفت: ادعاهایی مطرح می‌شود که صادرات نفت خام ایران را صفر کنند. من این ادعا را خیال خام می‌دانم و به لطف خدا هرگز محقق نمی‌شود.

به گزارش شانا، محسن پاک‌نژاد امروز (جمعه، هشتم فروردین) در حاشیه راهپیمایی روز قدس گفت: روز قدس فرصت مناسبی است تا همه مسلمانان و آزاداندیشان جهان صدای اعتراض خود را نسبت به ظلم و ستمی را که سال‌ها است رژیم غاصب صهیونیستی بر مردم مظلوم فلسطین روا می‌دارد به گوش جهانیان برسانند.

وی با بیان اینکه روز قدس، فرصت درخشانی برای هم‌افزایی، به‌عنوان پشتوانه‌هایی برای رزمندگان محور مقاومت است، بیان کرد: جنایاتی که اسرائیل در طول یک سال و نیم گذشته بر مردم بی‌دفاع فلسطین انجام داد، مسجد و بیمارستان را بمباران و خانه‌های مردم را تخریب کرد، اما مدعیان حقوق بشر کجا هستند!؟ آنهایی که باید بیایند و جلوی وحشی‌گری این رژیم سفاک را بگیرند کجایند و چرا همراهی‌اش می‌کنند!؟ چرا سلاح می‌دهند و حمایتش می‌کنند.

پاک‌نژاد با اشاره به اینکه ظلم و ستم به مردم بی‌دفاع فلسطین بسیار دردناک است و نه‌تنها دل مسلمان، بلکه قلب هر انسان آزاده‌ای را در دنیا به درد می‌آورد، گفت: اینها استانداردهای دوگانه‌ای است که دنیای غرب برای حقوق بشر تعریف کرده و به‌راحتی این جنایت را به جای محکوم کردن حمایت می‌کنند که جای تأسف دارد.

وی تصریح کرد: در یک سال و نیم گذشته شاهد بودیم حتی در کشورهای غربی، بخش آزاداندیش جامعه به مخالفت و اعتراض نسبت به این جنایت‌ها به پا خاست. این به معنای بیدار شدن افکار عمومی دنیا و شناخته شدن ابعاد ادعاهای غرب در مورد حقوق بشر است.

وزیر نفت درباره تأکید رهبر انقلاب درباره عدم مذاکره با آمریکا افزود: فرمایش رهبری، فصل‌الخطاب است، بنابراین اگر گفته‌اند مذاکره نکنیم حتماً به مصلحت کشور است.

پاک‌نژاد در مورد تحریم‌های آمریکا و فشار حداکثری این کشور برای به صفر رساندن صادرات نفت ایران گفت: ادعاهایی مطرح می‌شود که صادرات نفت خام ایران را صفر کنند. من این ادعا را خیال خام می‌دانم و به لطف خدا هرگز محقق نمی‌شود.

وی با تأکید بر اینکه به مردم اطمینان می‌دهم تدابیر لازم برای شرایط دشوار اتخاذ شده است، بیان کرد: همکاران صنعت نفت قول داده بودند در سال ۱۴۰۳ بخشی از افت طبیعی تولید از میدان‌های نفتی را جبران کنند.

وزیر نفت با تشکر از همه همکاران شاغل در صنعت نفت گفت: شرکت ملی نفت ایران، شرکت ملی گاز ایران، شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران و شرکت ملی صنایع پتروشیمی‌ با همراهی بسیار خود کمک کردند با کمترین چالش زمستان گذشته را پشت سر بگذاریم.


نظر شما :