پیشنهاد ایجاد شعبه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در شهر نجف

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۷:۵۹ کد : ۲۰۲۵۹۵۹ سرخط اخبار

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، گفت: به استاندارد نجف قول داده‌ام که دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در نجف شعبه‌ای بزند.

به گزارش ایسنا، حسینعلی شهریاری در هجدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و تقدیر از دانشمندان و طرح‌های برتر حوزه آموزشی و تکریم مقام استاد ناصر سیم‌فروش، اظهار کرد: به استاندارد نجف قول داده‌ام که دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در نجف شعبه‌ای بزند و همانند کاری که دانشگاه علوم پزشکی تهران در عراق انجام داد، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز در نجف این اقدام را انجام دهد.

وی ادامه داد: نجف ۳ میلیون جمعیت دارد اما این جمعیت در روزها به ۵ میلیون نفر می‌رسد. استاندارد نجف نیز از این پیشنهاد استقبال کرد و گفت هر کاری از دستم برآید حاضرم انجام دهم و همکاری کنم. به نظرم پیش از آنکه آمریکایی ها به فکر  بیفتند که همانند شعبه دانشگاه علوم پزشکی تهران در عراق، آنها در نجف دانشگاه بزنند، باید شعبه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در نجف راه اندازی شود.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، در بخش دیگر سخنان خود درباره مشکلات بین دولتمردان و دانشگاه‌های علوم پزشکی، یادآور شد: این مشکلات همواره وجود داشته است و تقریبا هیچگاه فهم مشترکی بین دولتمردان، وزارت بهداشت و درمان و مجلس ایجاد نشده است.

 وی ادامه داد: افراد تصور می‌کنند با زیاد کردن نیرو می‌توانند مشکلات را حل کنند؛ اما مهم ترین مساله ما رضایتمندی کادر پزشکی در تمام گروه ها از اساتید گرفته تا پرستاری و پیراپزشکی است. کار پزشک کاری تیمی است و همه تیم باید رضایت داشته باشند. در حال حاصر شرایط به نحوی است که نه جامعه پزشکی، نه دولتمردان، نه نمایندگان مجلس رضایت ندارند. علیرغم تمام تلاش ها و کارهای بزرگی که انجام شده است اما رضایت وجود ندارد.

 شهریاری با اشاره به دستاوردهای حوزه پزشکی جمهوری اسلامی، در عین حال توضیح داد: قبل از انقلاب برای انجام کارهای کوچک پزشکی مجبور بودیم به خارج از کشور برویم اما الان اینگونه نیست. با این حال در این دو سال گذشته بیشترین وقت ما را مشکلات دارویی کشور گرفته است. بیماران استان سیستان و بلوچستان خیلی مستضعف هستند و نیاز به رسیدگی دارند.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، درباره مهاجرت برخی پزشکان از کشور، گفت: وقتی می‌شنوم یک نفر از اساتید ما کشور را ترک می‌کند غمم می‌گیرد که عزیزان ما راضی نیستند و ترجیح می‌دهند کشور را ترک کنند. به نظرم رفع تبعیص بین پرداخت ها در گروه‌های پزشکی و بین جامعه پزشکی امری مهم است که باید به ان توجه کرد، بی‌تومهی به این موضوع باعث نارضایتی می‌شود. هر کسی باید در شان و جایگاه خود درآمد کافی و رضایت کافی داشته باشد.


نظر شما :