ماکرون: نیروهای مرزبان و پلیس مرزی را دو برابر میکنیم
رئیس جمهوری فرانسه، امروز (پنجشنبه) در راستای تقویت نیروهای مرزی برای مقابله با مهاجرتهای غیرقانونی و تروریسم به منطقه مرزی "پِرتوس" در استان پیرنه-اورینتال در مرز فرانسه و اسپانیا سفر کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه، امانوئل ماکرون، رئیسجمهوری فرانسه در سفر خود به این منطقه مرزی از افزایش دو برابری مرزبانان فرانسه خبر داد.
ماکرون توضیح داد که این دو برابر شدن "به دلیل افزایش تهدید" پس از حملات اخیر، از جمله حمله نیس، صورت گرفت.
ژرال دارمنن، وزیر کشور و کلمان بون، معاون وزیر امور خارجه در امور اروپا، وی را در این سفر همراهی کردند.
در این سفر، امانوئل ماکرون گفت که "موافق" بازسازی "عمیق" قوانین حاکم بر رفت و آمد آزاد در منطقه شینگن در اروپا است.
وی افزود: "من خواستار بازسازی شینگن و کنترل بیشتر هستم و در ماه دسامبر اولین پیشنهادات را در همین راستا به شورای اروپا ارائه خواهم کرد."
رئیس جمهوری فرانسه همچنین خاطرنشان کرد که تغییر قانون اساسی برای مواجهه با تهدید "تروریستم" توجیه ندارد.
وی در برابر فشارهای سیاستمداران جناح راست و راست افراطی اعلام کرد: "ما قوانینی را که لازم است اگر مطابق با نیازهای مشخص شده باشد، به کار خواهیم گرفت اما شرایط، تغییر قانون اساسی را توجیه نمیکند".
همچنین به نقل از یورونیوز، ماکرون که به منطقه پرتوس در مرز فرانسه با اسپانیا سفر کرده بود، همچنین از دو برابر شدن شمار مزربانان و نیروهای پلیس در مرزهای این کشور خبر داد. به این ترتیب نیروهای مستقر در مرز فرانسه با کشورهای همسایه به بیش از ۴۸۰۰ نفر خواهد رسید.
رویکرد جدید دولت فرانسه در قبال مرزهای این کشور در حالی پدیدار میشود که مهاجمان دور اخیر حملات تروریستی در فرانسه، برخلاف حملات سالهای گذشته از مهاجران بودند. ماکرون در این باره هشدار داد که حملات تروریستی میتواند از سوی افرادی صورت گیرد که در جمع پناهجویان وارد این کشور میشوند.
مهاجم حمله هفته پایانی ماه اکتبر به یک کلیسا در شهر نیس در جنوب فرانسه، یک پناهجوی تونسی بود که برگه ثبتنام در لیست صلیب سرخ ایتالیا را با خود همراه داشت.
ماکرون که عملکرد دولتش در زمینه مهاجرت با انتقاد تند احزاب راست (جمهوریخواهان) و راست افراطی (اتحاد ملی) روبهرو است، در همین روز درخواست اپوزیسیون برای تغییر قانون اساسی به منظور تقویت امنیت را رد کرد.
فرانسه به دلیل پذیرش تاریخی شمار مهاجران به «سرزمین پناهجویی» شهرت دارد. با این حال این کشور در دهه گذشته و بهویژه پس از ناآرامیهای سوریه، عراق و افغانستان که به افزایش شدید شمار پناهجویان به اروپا انجامید، نسبت به بسیاری دیگر از همسایگان اروپایی و از جمله آلمان، سیاستهای سختگیرانهتری در پذیرش مهاجران در پیش گرفت.
انتهای پیام
نظر شما :