ماه مبارک رمضان آغاز شده و مسلمانان در سراسر دنیا که در این ماه روزه می گرفتند و افطار برای نماز به مسجد می رفتند، در پی نگرانی از بیماری همه گیر کرونا و تغییر اولویت ها امسال از اجرای آداب دینی خود محروم شده اند. تجمعات گسترده در مساجد برای نمازگزاران و عموم مردم در زمان افطار ممنوع است و بسیاری از مراجع دینی توصیه کرده اند که افراد سلامت جسمی خود را در اولویت قرار دهند.
مردی در حال تمیز و ضدعفونی کردن کعبه در مسجد اعظم در مکه؛ در اتفاقی نادر در تاریخ ۱۴۰۰ ساله اسلام، مسجد اعظم (مسجد الحرام) در مکه و مسجدالنبی در مدینه در ماه مبارک رمضان به روی زوار گشوده نیست؛ (آژانس خبرگزاری سعودی)
امام بنیامین ادریس در حال تلاوت قرآن در پیامی ویدیویی در شهر پنتزبرگ آلمان؛ (آیهان اویانیک)
مردی در حال رد شدن از مسجد سلیمانیه در اولین روز رمضان در استانبول، ترکیه، در حالی که مسجد به دلیل شیوع کرونا تعطیل شده؛ (امید بکتاش)
یک مسلمان اندونزیایی در داخل مسجدی در جامبی؛ (آنتارا فوتو)
مسلمانان با رعایت فاصله گذاری اجتمای در اولین نماز جمعه ماه مبارک رمضان در مسجد محبت خان در پیشاور در پاکستان؛ (خرم پرویز)
مسلمانان در اولین نماز جمعه ماه مبارک رمضان در قدس اشغالی (عمار عوض)
یک مقام امنیتی در مسجد بزرگ استقلال در جاکارتا، اندونزی، که به دلیل محدودیت های گسترده اعمال شده برای جلوگیری از شیوع کرونا تعطیل است؛ (ویلی کورنیاوان)
مردی از بخش هواشناسی پاکستان در حال تنظیم قطب نما برای یافتن جهت پیش از نصب تئودولیت (دوربین مهندسی) برای نگاه کردن به ماه جدید که شروع ماه مبارک رمضان را نشان می دهد؛ (اختر سومرو)
روحانیون مسلمان منتظر مشاهده ماه که آغاز ماه رمضان را در کیپ تاون، آفریقای جنوبی، نشان دهد؛ (مایک هاچینگز)
مسلمانی با ماسک محافظتی در سحر اولین روز ماه مبارک رمضان در میانه بحران همه گیر کرونا در بانکوک، تایلند؛ (یورگ سیلوا)
نظر شما :