از ایران نفتی و هستهای تا ایران فرهنگی
رایزن فرهنگی ایران در روسیه رو به اعضای ارکستر سمفونیک تهران و ارکستر ملی ایران گفت: ایران پیش از قبل انقلاب اسلامی به «ایران نفتی» معروف بود. اما پس از پیروزی انقلاب به «ایران انقلابی» و در ادامه به «ایران هسته ای» شهرت پیدا کرد. اما این شما هنرمندان هستید که از نگاهی دیگر ایران عزیزمان را به نام «ایران فرهنگی» معرفی کرده اید که به اعتقاد من تصویر جدیدی است.
به گزارش خبرنگار اعزامی ایسنا به روسیه، منتخب ارکستر سمفونیک تهران و ارکستر ملی ایران به همراه رهبرانشان در ضیافت شام رایزن فرهنگی ایران در روسیه شرکت کردند.
قهرمان سلیمانی ـ رایزن فرهنگی ایران در روسیه ـ در این ضیافت بیان کرد: آنچه این روزها در کشور روسیه در حال انجام است، برگزاری رویداد بزرگی مانند جام جهانی فوتبال است که تیم ملی فوتبال ایران نیز در این رویداد حضور داشته و تا به امروز نیز حضور موفقی داشته است. اما از سویی دیگر این شما هنرمندان هستید که به روسیه آمده تا تصویر دیگری از ایران را به دنیا عرضه کنید.
او ادامه داد: ایران در دوران قبل انقلاب به «ایران نفتی» معروف بود. اما در دوره بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به «ایران انقلابی» و پس از آن به «ایران هسته ای» مشهور شد. ولی این شما هنرمندان هستید که از نگاهی دیگر ایران عزیزمان را به نام «ایران فرهنگی» معرفی کرده اید که به اعتقاد من تصویر جدیدی است.
سلیمانی اظهار کرد: من امیدوارم شما هنرمندان عزیز ایرانی بتوانید پیام گذاران بزرگ فرهنگی ایران در رویدادهای جهانی باشید. به نظرم حضور شما عزیزان در کشور روسیه که برای اجرای چند برنامه موسیقایی با همکاری کنسرواتوار چایکوفسکی و بنیاد فرهنگی هنری رودکی صورت گرفته، می تواند منشا کارهای بزرگ تر و مهم تر باشد. من امیدوارم اجرای دوم شما عزیزان در سفر به روسیه دستاورد خوبی برایتان داشته باشد تا در کنار این کار ارزشمند و استمرار پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی بتوانیم خوبی، شادی، عشق و محبت را به ملت ایران هدیه کنیم زیرا همه می دانیم مردم شریف ایران به شادی و محبت احتیاج دارند.
علی اکبر صفی پور ـ مدیرعامل بنیاد رودکی ـ نیز بیان کرد: افتخار ما این است که به میزبانی سفارت ایران در روسیه توانسته ایم با همراهی منتخب ارکسترها در روسیه برنامه های خوبی را همزمان با بازی های جام جهانی فوتبال روسیه برگزار کرده و در راستای مناسبات فرهنگی جمهوری اسلامی ایران گام هایی را برداریم.
او در ادامه بیان کرد: بدون تردید این اتفاقات خوب بدون همراهی رایزنی فرهنگی ایران در روسیه میسر نبود و من امیدوارم این عزیزان که به اعتقاد من از بهترین نوازندگان ایران هستند، بتوانند برنامه های خوبی را در مسکو برگزار کنند.
مارگاریتا کاراگینتینا ـ معاون کنسرواتوار چایکوفسکی مسکو ـ هم اظهار کرد: به طور حتم یکشنبه روز بی نظیری برای ماست زیرا ما چندی پیش صد و پنجاهمین سالگرد تاسیس کنسرواتوار را جشن گرفتیم اما در این مدت دیوارهای کنسرواتوار هیچ وقت صدای موسیقی ایرانی را نشنیده است. پس باید از فرصت پیش آمده استفاده کنیم و میزبان شما هنرمندان ایرانی در سالن بزرگ کنسرواتوار چایکوفسکی با یک اجرای خوب باشیم.
او اضافه کرد: بدانید که همه منتظر شما هستند تا برنامه خوبی را اجرا کنید. ما بسیار خوشحالیم که کنسرواتوار ما با بنیاد رودکی ارتباط گرفته و می خواهیم با هم همکاری کنیم.
نظر شما :