منافقین در حال از دست دادن نفوذ خود در رسانهها هستند
پایگاه تحلیلی آمریکایی «لوبلاگ» در گزارشی به نشست منافقین با دیپلماتهای سابق آمریکایی که از لابی کننده های با نفوذ برای قطر هستند اشاره کرد.
به گزارش فارس، پایگاه تحلیلی آمریکایی «لوبلاگ» در گزارشی به نشست منافقین با دیپلماتهای سابق آمریکایی پرداخت.
در این گزارش به حضور «آدام ارلی» سفیر اسبق آمریکا در بحرین در یکی از نشست ها به میزبانی منافقین در واشنگتن اشاره می کند؛ فردی که از او در آمریکا به عنوان «لابی کننده برای قطر» یاد می شود.
لوبلاگ درباره این مقام سابق آمریکایی می نویسد که او «در رسانه ها اغلب منتقد توافق(هسته ای) ایران بوده است و یکی از لابی کننده های قطر، بزرگترین رقیب منطقه ای ایران است».
به گزارش این پایگاه خبری تحلیلی، ارلی نائب رئیس شرکتی به نام «امور عمومی مرکوری» است؛ شرکتی که از دوحه ماهیانه 100 هزار دلار دریافت می کند.
لوبلاگ درباره حضور او در نشست منافقین تصریح می کند: «ارلی به سوالی درباره اینکه آیا او در این نشست به دلیل ظرفیت و توانایی شخصی خود حضور یافته یا به عنوان لابیگری برای قطر، پاسخ نداد».
لوبلاگ در ادامه با اشاره به تحرکات رسانه ای منافقین افزود؛ به نظر می رسد حضور علنی منافقین نمایانگر آن است که این گروه در حال از دست دادن نفوذ خود در رسانه ها هستند.
این گزارش سپس در توضیحات خود افزود، اتهامات این گروه در زمینه برنامه هسته ای ایران بعد از آن تردیدهایی را برانگیخت که بعنوان مثال مشخص شد که شواهد تصویری از آنچه که منافقین آن را تأسیسات غنی سازی «لویزان 3» نامیدند، در واقع تصاویر قدیمی از یک شرکت ایرانی تولیدکننده درب های نسوز بوده است.
طبق این گزارش، با اینحال، سوابق لکه دار این گروهک تروریستی در ارائه اطلاعات معتبر داخل ایران، موجب نشد که حمایت واشنگتن از این گروه متوقف شود و اخیراً این گروه از نزدیک با کشورهای عرب خلیج فارس دیدار کردند.
جدیدترین ادعای منافقین که در روزنامه انگلیسی «دیلی میل» به صورت اختصاصی به چاپ رسید، این بود که ایران، 60 هزار مبارز حامی «بشار اسد» رئیس جمهوری سوریه را فرماندهی می کند و از سال 2011 تاکنون یکصد میلیارد دلار در سوریه هزینه کرده است و اینکه ایران یک پست فرماندهی مخفی در نزدیکی فرودگاه دمشق دارد.
پایگاه آمریکایی لوبلاگ با اشاره به این ادعای گروهک تروریستی نوشت، حمایت ایران از دولت سوریه مسئله عجیبی نیست اما میزان مشارکت ایران در سوریه اگر صحت داشته باشد، به این مفهوم است که ایران بسیار بیشتر از از آنچه که قبلاً گمان می شد، سرمایه گذاری کرده است اما گزارش دیلی میل از این ادعای منافقین شواهدی را ارائه نداد که نشان دهد ایران، نیروهایی را رهبری می کند که تعداد آنها بیشتر از ارتش سوریه است.
شاخه سیاسی گروهک تروریستی منافقین موسوم به «شورای ملی مقاومت ایران» روز اول سپتامبر جلسه بحث و گفت وگو با موضوع «نقش مخرب ایران در جنگ سوریه» در واشنگتن برگزار کردند و «کنت کاتزمن» یک کارشناس برجسته ایران در سرویس تحقیقات کنگره نیز قرار بود در آن شرکت کند.
با اینحال، «علی صفوی» سخنگوی تشکل موسوم به شورای ملی مقاومت اعلام کرد که کاتزمن در نشست بحث و گفت وگوی گروهک تروریستی منافقین مشارکت نکرد و در یک جلسه فوری کنگره شرکت کرده است.
این گزارش نوشت، مشاهده نام کاتزمن در لیست افرادی که قرار است در این نشست حضور داشته باشند، جای تعجب داشت زیرا پیشتر او مطالب انتقادی درباره این گروه نوشته است. به عنوان مثال در سال 2010 او گزارش کمیته تحقیقات کنگره را نوشت که بخشی از آن به منافقین تخصیص داده شده بود و آنها را بعنوان مدافعان «مارکسیسم مخلوط با اصول اسلام» توصیف کرد که البته منافقین این مسئله را انکار می کنند.
وی درباره گروهک تروریستی منافقین گفته است، برخی گروهها از زمان آغاز به کار خود، به جایگزین کردن نظام ایران متعهد هستند و از خشونت برای رسیدن به اهداف خود استفاده کردند و اگر ارتباطی با جنبش فتنه (جنبش سبز) داشته باشند این ارتباط بسیار ضعیف است و در این صورت نشان می دهد که اینگونه جنبش ها به دنبال تسلط بر هرائتلافی هستند که ممکن است نظام ایران را سرنگون کنند.
پایگاه لوبلاگ سپس ادامه داد، در حالیکه منافقین و بسیاری از حامیان این گروه در آمریکا، این گروه را بعنوان یک گروه قانونی از مخالفان ایران تلقی می کنند اما کارشناسان بی طرف ایران معتقدند که این گروه از زمانیکه تصمیم گرفت در دوران جنگ هشت ساله ایران و عراق از «صدام حسین» حمایت کنند، محبوبیت و مشروعیت خود در ایران را از دست داد.
نظر شما :