صفار هرندی: برخی 13 ابان را تبدیل به روز مهرورزی به آمریکا کرده اند

۱۴ آبان ۱۳۹۴ | ۱۵:۱۳ کد : ۱۹۵۳۴۹۲ سرخط اخبار

مشاور عالی فرمانده سپاه پاسداران با اشاره به تلاش برخی برای ایجاد دوقطبی مخالفان و طرفداران آمریکا گفت: هیچ اصول گرای انقلابی دندان طمع برای نشستن پای سفره وابستگی به آمریکا تیز نکرده است و آن لجن زار ارزانی خودتان.

به گزارش «انتخاب»، محمدحسین صفارهرندی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام که صبح امروز در راهپیمایی 13 آبان پیشوا و در جمع مردم این شهر سخن می گفت، با گرامیداشت یاد و خاطره امام و شهدا، اظهار داشت: 13 آبان یک روز مهم در تاریخ انقلاب اسلامی است که باید ابتدا دلیل گرامی داشت این روز را بررسی کرد.

وی با اشاره به ماجرای کاپیتولاسیون و سخنرانی امام راحل تصریح کرد: رژیم شاه امام را به دلیل سخنرانی علیه کاپیتولاسیون تبعید کرد و روز 13 آبان را مردم مسلمان و ولایی را به دلیل مخالفت با تبعید امام از یاد نمی برند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: در سالروز گرامیداشت 13 آبان در سال 57 بود که جمعی از دانش آموزان و دانشگاهیان تجمع اعتراض آمیز برگزار کردند اما با گلوله های رژیم شاه که بر سینه شان نشست پاسخ گرفتند.

صفارهرندی با توجه به وقایع 13 آبان سال 58 گفت: در سالروز 13 آبان در سال 58 دانشجویان انقلابی اقدامی جانانه را انجام داده و در راستای اقدامی که خواسته تمام آزادی خواهان بود سفارتخانه ای را که تبدیل به جاسوسخانه شده بود تسخیر کردند و از آن زمان است که ما 13 آبان را به روز مبارزه با استکبار می شناسیم.

وی با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی روز 13 آبان را به عنوان روز مبارزه با استکبار تصویب و قانونی کرد، گفت: با مصوبه مجلس در سال 67 این مرگ بر آمریکا گفتن های مردم ایران صبغه قانونی هم پیدا کرد، البته انگیزه های اعتقادی و الهی مردم ایران کمتر از آن مصوبه نبود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با یادآوری اینکه آمریکایی ها مداخله در امور دیگر کشورها را دنبال کرده و می کنند، افزود: آنها قبول نکردند که ملت ها و کشورها در چارچوب یک نظام جهانی که حق اداره کشور را برای آنها به رسمیت شناخته کشورشان را اداره کنند.

صفارهرندی گفت: آمریکایی ها مداخلات زیادی در 50، 60 سال گذشته در کشور ما انجام داده اند که کودتای 28 مرداد از جمله آن بود.

وی تصریح کرد: مقوله نفوذ با تجربیاتی که ما از گذشته داشته ایم بسیار مهم است چرا که جریان استکباری با ورود به سازوکارهای رسمی و قانونی کشورها و با جایگیر کردن افراد نفوذی ضربه های بزرگی به آنها زده است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به نفوذ دشمنان به بدنه کشور در اوایل انقلاب اشاره کرد و گفت: از همان روزهای اول انقلاب ما شاهد نفوذ عوامل آمریکا بودیم که اسناد آن در پرونده های لانه جاسوسی موجود است، حتی سخنگوی دولت موقت فردی بود که با سفارت آمریکا در ارتباط بود و تمام اقدامات محرمانه نظام از جمله مفاد جلسه شورای عالی انقلاب، مفاد گفتگوهای دولت و رهبری و برخی مباحث مهم و سری را تحویل سفارت آمریکا می داد.

صفارهرندی با تأکید بر اینکه خطر عضو نفوذی این است که سرّ نانوشته ای بین خودی با دشمن باقی نمی ماند و اسرار نظام در اختیار دشمن قرار می گیرد، اظهار داشت: عنصر نفوذی ــ امنیتی که با پنهان کردن چهره واقعی خود به دفتر حزب جمهوری اسلامی نفوذ کرده بود موجب شهادت شهید بهشتی و 72 تن از یاران انقلاب شد و این نفوذ نفوذ مهمی است؛ آن نفوذی ها که موجب شهادت شهید بهشتی شدند امروز هم نوکری آمریکا را می کنند و از آمریکایی ها مواجب می گیرند که امنیت داشته باشند، اما الحمدلله امروز می بینید که با اقدامات مردم و گروه های انقلابی عراق این جرثومه های فساد امنیت هم ندارند.

وی درباره ماجرای شهادت شهیدان رجایی و باهنر گفت: عامل نفوذی دیگر فردی بود که موجب شهادت شهیدان رجایی و باهنر شد.

وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی، شورای نگهبان را مهمترین جایگاه و نهاد برای مقابله با حضور نفوذی ها در بدنه سیاسی کشور اعم از مجلس و دولت خواند و با توصیف این اقدام به یک مأموریت بزرگ گفت: شورای نگهبان اجازه نمی دهد افراد مرتبط با بیگانگان به دولت و مجلس راه یابند که ما باید این جایگاه را عزیز بشماریم چرا که مانع نفوذ سیاسی و امنیتی می شود.

صفارهرندی در ادامه به نفوذ از بعد فرهنگی اشاره کرد و با خطرناک توصیف کردن این نفوذ گفت: در جاسوس خانه آمریکا اسنادی کشف شد که نشان می داد کسانی که مرتبط با آمریکا بودند با آنها بده بستان می کردند و حتی در سطح رئیس جمهوری که از مردم رأی گرفته بود در اوایل انقلاب جاسوسی می کردند، به طوری که این فرد اسم رمزی برای خود در سفارت آمریکا تعیین کرده بود که این پدیده ها ما را آگاه می کند که جلوی ارتباط های مشکوک افراد با سفارتخانه ها را بگیریم تا جلوی نفوذ گرفته شود، اما باید بگویم که جلوی نفوذ فرهنگی را نمی توان به راحتی گرفت.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نفوذ فرهنگی را به معنای دستکاری کردن در باورهای مردم، مسئولین و مقامات کشور با هدف وارونه جلوه دادن واقعیات و حقایق دانست و افزود: برخی امروز این گونه القا می کنند که ما پیشرفته نمی شویم و پیشرفت نمی کنیم مگر به استخدام آمریکا و غرب دربیاییم که این یک اقدام فرهنگی و نفوذ است که باید افراد صاحب نظر در حوزه، دانشگاه، اهالی قلم و کسانی که تریبون دارند نسبت به این موضوعات آگاهی داشته باشند و اجازه نفوذ را ندهند.

صفارهرندی با بیان اینکه برخی ها براساس القائات غلط جاده صاف کن آمریکا شده اند که این نوع نگاه، نگاه خطرناکی است، خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم جلوی نفوذ را بگیریم می توانیم ظرفیت های واقعی کشور را بالا ببریم که جوانان و دانشمندان ما ثابت کرده اند که می توانند این ظرفیت ها را افزایش دهند؛ از افتخاراتی که در کشور ما رخ داده ارسال ماهواره به فضا بود که حدود 10 کشور قدرتمند جهان چنین توانایی دارند یا در بحث فناوری هسته ای، نانوتکنولوژی و دیگر بخش های علمی و برخی موفقیت ها که شاید گفتن آن به دلیل احتمال شنیدن گوش های نامحرم لازم نباشد، دستاوردهای خوبی داشته ایم.

وی با اعلام اینکه برخی نفوذی نیستند اما نفوذپذیرند، تأکید کرد: اکنون در کشور ما تحرکاتی سامان داده اند تا جای خادم و خائن و دوست و دشمن را تغییر دهند و به کسانی که مقابل زیاده خواهی های آمریکا مقاومت می کنند برچسب هایی مانند افراط بزنند و به او بگویند تندرو. اینها به کسانی که معتقدند کشور باید با دانش و توانایی داخلی اداره شود افراطی می گویند، اما کسانی را که به دنبال پیوند زدن سرنوشت کشور با اجنبی ها هستند عنصر مطلوب و موجه نشان می دهند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام از برخی اقداماتی که در راستای فرشته جلوه دادن شیطان و بزک کردن آمریکا صورت می گیرد، انتقاد کرد و گفت: عده ای می خواهند کشور را به دوقطبی طرفداران و مخالفان آمریکا تبدیل کنند، اما بدانند که آمریکا نزد کل ملت ایران منفور است. در نظرسنجی ها بیش از 70 درصد گفته اند که از آمریکا و سیاست های آمریکا متنفرند، حتی زمانی که ما با آمریکایی ها وارد مذاکره ای که مقام معظم رهبری آن را تأیید کرده بود، شده بودیم نیز مردم باز هم می گفتند که از سیاست های آمریکا متنفرند.

صفارهرندی همچنین گفت: کسانی هستند که 13 آبان، روز قانونی برای ابراز تنفر از سیاست های استکباری را به روز مهرورزی به آمریکا تبدیل کنند.

وی با بیان اینکه برخی نفوذی ها با تندرو توصیف کردن حزب اللهی ها در صدد اختلاف و انشقاق میان جریان انقلاب هستند، گفت: من به آنها می گویم که این راه را ادامه ندهند چون تأثیری ندارد و ما یک موی گندیده کسانی را که با آمریکا مبارزه می کنند و شما آنها را تندرو خطاب می کنید به کسانی که با کلمات قشنگی چون اعتدال و اصلاح به دنبال وابستگی کشور به بیگانگان هستند، نمی دهیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین گفت: البته اشتباه نشود. ما برجامی را که با چندین قید در مجلس تصویب شده و به شورای عالی امنیت ملی رفته و با ذکر قیودی به تأیید رهبری رسیده است محترم می دانیم و حتی برای اجرا شدنش حاضریم جانمان را نیز اهدا کنیم، اما برجامی را که برخی به گونه ای دیگر از آن تعریف می کنند، قبول نداریم و زیر بار چنین برجامی نمی رویم.

صفارهرندی گفت: برخی شرکت های توزیع کننده آشغال در صف ایستاده اند تا جنس های بنجل خود را وارد کشور کنند و فروشگاه های مواد غذایی و ساندویج فروشی های خود را راه اندازی کنند که ما این را قبول نداریم و می گوییم: اگر می خواهید به طور منطقی و معقول در بازار ایران مشارکت کنید، بیایید و در پروژه های زیرساختی من جمله شرکت های نفتی ما سرمایه گذاری کنید.

وی تلاش برخی برای فریب دادن مردم و تغییر ذهنیت های مردمی نسبت به آمریکا را بی نتیجه خواند و گفت: کسانی که فکر می کنند اگر فروشگاه هایی چون مک دونالد در ایران راه اندازی شود ایرانی ها یک سر و گردن بزرگ می شوند، خودشان احمق هستند و مردم را احمق فرض کرده اند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اعلام اینکه برخی تلاش می کنند با نفوذ به نهادهای رسمی و غیررسمی شیطنت ها و توطئه های آمریکا را توجیه کنند، گفت: البته ما بارها گفتیم همان طور که امام فرمود غیر از رژیم نامشروع و پلید صهیونیستی حاضریم با همه کشورها ارتباط داشته باشیم  و اگر می گوییم مرگ بر آمریکا منظورمان مردم آمریکا نیستند بلکه سیاست های آمریکاست.

صفارهرندی با اشاره به موضع گیری های آمریکایی ها بعد از برجام اظهار داشت: آن مقام دولتی آمریکا در کنگره به صراحت گفت: "ما با ایران توافق کردیم، چرا که از راه توافق می توانیم براندازی کنیم"، لذا برخی نباید به بهانه های واهی چهره شیطانی آمریکا را بزک کنند.

کلید واژه ها: 13 آبان مجمع تشخیص مصلحت نظام


نظر شما :