پرسرعت‌ترین اینترنت از آن کدام کشورها است؟

۰۳ آبان ۱۳۹۱ | ۱۵:۴۴ کد : ۱۹۰۸۳۲۹ سرخط اخبار

سرعت اینترنت در جهان رو به افزایش است و در این میان کشورهای آسیایی همچون کره جنوبی، ژاپن و هنگ کنگ سردمدار هستند. چین هم همچنان بیشترین میزان حملات ترافیکی مشاهده شده را به خود اختصاص داده است.

به گزارش خبرآنلاین، در بین کشورهایی که سرعت اینترنت متوسطی داشتند، ژاپن با ۲۱ درصد رشد، عنوان بیشترین میزان رشد سالیانه را از آن خود کرد.

این آمار تا حدودی مطابق آماری است که اتحادیه بین المللی مخابرات هفته گذشته اعلام کرده بود و کره جنوبی را در صدر کشورهای دارای شاخص رشد و توسعه ICT قرارداده و نشان داده بود که ژاپن جزو ۱۰ کشور برتر آسیایی از لحاظ سرعت اینترنت است که امسال توانسته به رتبه هشتم دست یابد.

این گزارش کشورها را بر اساس میزان مهارت ها، بهره برداری و سطح دسترسی شان به ICT رتبه بندی کرده بود.

کره جنوبی، ژاپن و هنگ کنگ همچنان به ترتیب در صدر قرار دارند. این سه کشور همچنین از نظر پهنای باند (با پهنای باند بیشتر از ۱۰Mbps) بالاتر از بقیه قرار دارند؛ البته هنگ کنگ با ۲۶ درصد رشد به همراه لاتویا در مقام سوم ایستاده است. جالب است بدانید که سنگاپور با میانگین سرعت ۵.۱Mbps ، در مقام چهارم آسیا و بیست و پنجم جهان قرار دارد و کشورهایی همچون استرالیا با ۴.۴Mbps و زلاندنو با ۳.۹Mbps بعد از این کشور قرار گرفته اند؛ در حوزه آسیا - اقیانوسیه کشور های تایوان، تایلند، مالزی و ویتنام به ترتیب در مقام های بعدی قرار دارند.

به طور کلی نقطه اوج سرعت اینترنت به طور متوسط ۱۶.۱Mbps است که نسبت به سه ماهه اول سال ۱۹ درصد و در مقایسه با سال گذشته ۴۴ درصد رشد داشته است؛ نقطه اوج سرعت هنگ کنگ ۴۹.۲Mbps بوده و بدین ترتیب حتی بالاتر از کره جنوبی با ۴۶.۹Mbps و ژاپن با ۴۰.۵ قرار گرفته است. سنگاپور در این رتبه بندی باز هم در مقام چهارم قرار گرفته و استرالیا هم پنجم است؛ مالزی، زلاندنو و فیلیپین نیز در رتبه های بعدی قرار دارند.

این گزارش همچنین نشان می دهد که بیشترین درصد حملات ترافیکی (یعنی درحدود ۳۸ درصد) از آسیا سرچشمه گرفته که البته نسبت به سه ماهه گذشته که ۴۲ درصد بوده کمتر هم شده است. اروپا با در اختیار داشتن ۳۶ درصد حملات ترافیکی در مقام دوم قرار دارد و ۲۳ درصد هم نشات گرفته از آمریکای شمالی و جنوبی است.

در بین همه این کشورها، چین به تنهایی ۱۶ درصد حملات ترافیکی را به خود اختصاص داده و در صدر جدول قرار گرفته است؛ تایوان و هند هم به ترتیب با ۵.۴ و ۲.۹ درصد در جمع ۱۰ کشور اول به لحاظ حملات ترافیکی قرار دارند. در این میان کره جنوبی بیشترین میزان کاهش حملات ترافیکی را داشته؛ یعنی حملات ترافیکی این کشور که در سه ماهه اول ۴.۳ درصد بوده در سه ماهه دوم به ۲.۱ درصد رسیده است.

جالب است بدانید که یک اپراتور روسی با رقم ۷.۵Mbps سریع ترین اینترنت موبایل ها را ارائه می دهد؛ البته بالاترین نقطه متوسط اوج سرعت از آن اپراتوری در انگلستان و ۴۴.۴Mbps بوده است.

۳۸ درصد تقاضای استفاده از اینترنت از طریق اندروید گوگل صورت گرفته، ۳۳ درصد با سافاری اپل، ۲۳ درصد اپرا مینی و در حدود چهار درصد از بلک بری بوده است. بی شک اگر همه شبکه ها (نه فقط شبکه های همراه) را در نظر بگیریم، این آمار تغییر خواهد کرد؛ به این ترتیب سافاری با ۶۰ درصد در مقام اول قرار می گیرد و سهم اندروید تنها ۲۳ درصد خواهد بود؛ این آمار نشان می دهد که دستگاه های مجهز به اندروید بیشتر از شبکه همراه و دستگاه های مبتنی بر iOS از Wi-Fi استفاده می کنند.

کلید واژه ها: حملات حملات ترافیکی ترافیکی سرعت اینترنت در مقام ترتیب ژاپن سه ماهه کره جنوبی هنگ کنگ کنگ هنگ


نظر شما :