رهیافتهای فکری معاصر غرب بررسی می شود
مجموعه کتاب های «رهیافتهای فکری ـ فلسفی معاصر در غرب» سه شنبه 12 آذر در نشست هفتگی شهر کتاب و با حضور کریم مجتهدی، حسین کلباسیاشتری و علی مرادخانی بررسی میشود.
جلد چهارم مجموعه «رهیافتهای فکری ـ فلسفی معاصر در غرب» به تازگی توسط گروه غربشناسی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی منتشر شده است.
چهار جلد این مجموعه شامل 18 مقاله است که به قلم استادان و پژوهشگران فلسفه نوشته شده و وجه ارتباط و اتصال بخشها و فصول این مجموعه برخی از مهمترین مولفههای فکری و فلسفی معاصر در مغرب زمین است.
حسین کلباسی اشتری در مقدمه این کتاب آورده است: "وجه ارتباط و اتصال بخش ها و فصول این مجموعه برخی از مهم ترین مؤلفه های فکری و فلسفی معاصر در مغرب زمین است بنابراین تنوع عناوین و موضوعات نباید تلقی پراکندگی و ناسازگاری نظری در میان آنها را ایجاد کند."
این مجموعه دربرگیرنده بحث و نظر در عرصه های دیگری از مؤلفه های فکری و فلسفی معاصر در مغرب زمین است تا مواد مناسب طراحی نظری مطالعات غرب شناسی را فراهم آورد.
مقالاتی با عنوان "حوزه های فلسفی – عرفانی اسکندریه" نوشته حسین کلباسی اشتری، "مسیحیت در قرآن" نوشته دیوید مارشال با ترجمه عبدالرزاق حسامی فر، "درآمدی به تأثیر مدرنیته بر دین پژوهی معاصر" نوشته محمود خاتمی، "رویکردهای جدید به فلسفه دین معاصر" نوشته مریم صانع پور، "خداوند در فلسفه مرلو- پونتی و نقد آن" نوشته هدایت علوی تبار برخی عناوین منتشر شده در مجلدات ابتدایی این مجموعه است.
نظر شما :