نماینده مردم تهران برای تصویب لوایح پالرمو و CFT در مجمع تشخیص شرط تعیین کرد

۲۷ فروردین ۱۴۰۴ | ۱۱:۳۳ کد : ۲۰۳۲۲۹۴ سرخط اخبار

نماینده مردم تهران در مجلس ضمن درخواست از مجمع تشخیص مصلحت نظام که لوایح پالرمو و CFT را با دو شرط تصویب و اجرایی کند، گفت: شرط اول این که این تقدیم اسناد انجام نشود، مگر اینکه ما از لیست سیاه FATF خارج شویم و شرط دوم هم لغو تحریم‌های ظالمانه علیه منافع اقتصادی ملت ایران است.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، مالک شریعتی در جلسه علنی امروز چهارشنبه مجلس در تذکری گفت: اقدامات لازم برای لوایح پالرمو و CFT قبلا در مجلس انجام شد و به مجمع رفت و امضای آن در دولت انجام شده است.

وی اظهار کرد: دوستان در مرحله تقدیم اسناد، شرطی بگذارند که ما بتوانیم برای منافع اقتصادی و مردم، یک الزام و تضمین لازم را دریافت کنیم.

نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه نمی‌شود ما به این معاهدات بپیوندیم، اما نتیجه اقتصادی برای ما نداشته باشد و نتیجه سیاسی آن برای دشمنان ما باشد، افزود: رئیس‌جمهور آمریکا که با صراحت دشمنی خودش را با ملت ایران اعلام کرده است، به صراحت در آن بیانیه اجرایی ابتدایی ریاست جمهوری خود اعلام کرد که تلاش کنید از امکان دستورالعمل‌های FATF علیه منافع اقتصادی ملت ایران استفاده شود.

شریعتی گفت: این معلوم است که ما اگر به این لوایح بپیوندیم، ما را از لیست سیاه خارج نمی‌کنند. این موارد را برای ثبت در تاریخ عرض می‌کنم. چون ظاهرا دوستان تصمیم خود را گرفته‌اند.

وی افزود: امروز من از اعضای مجمع تشخیص مصلحت خواهش می‌کنم که لااقل دو شرط را برای تقدیم اسناد این دو معاهده در نظر بگیرند. مورد اول این است که این تقدیم اسناد انجام نشود، مگر آنکه ما از لیست سیاه FATF خارج شویم و دوم اینکه تحریم‌های ظالمانه علیه منافع اقتصادی ملت ایران طبق قانون بسیار مهم و کلیدی «اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها» لغو شود.

شریعتی با یادآوری اینکه در ماده ۷ قانون اقدام راهبردی این تحریم‌ها برشمرده شده است، گفت: تحریم‌های هسته‌ای، حقوق بشری، دارویی و ... در این قانون آمده است.


نظر شما :