سردار اشتری: مذاکره با آمریکا به ضرر ملت ایران است

۲۵ اسفند ۱۴۰۳ | ۱۰:۵۸ کد : ۲۰۳۱۷۰۷ سرخط اخبار

سردار سرتیپ پاسدار «حسین اشتری» مشاور عالی رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در امور امنیتی و انتظامی در حاشیه «جلسه شورای سیاست گذاری راهیان نور» در گفت‌و‌گو با خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، درباره عهدشکنی آمریکا و بیانات مهم رهبر معظم انقلاب اسلامی اظهار داشت: ایشان فرمودند که مذاکره با آمریکا عاقلانه و هوشمندانه نیست و این بهترین ملاک برای ما در مواجهه با آمریکا است.

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، وی با اشاره به خدعه‌های دولت ایالات متحده آمریکا در منطقه و جهان، افزود: ایالات متحده آمریکا پای عهد و پیمانی که می‌بندند، نمی‌مانند و این موضوع به تجربه ثابت شده است.

مشاور عالی رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در امور امنیتی و انتظامی با بیان اینکه مذاکره با آمریکا بی‌فایده است، تصریح کرد: ما در مذاکره با آمریکا هیچ نتیجه‌ای نمی‌گیریم و حتما مذاکره با این کشور به ضرر ملت ایران خواهد شد.

فرمانده سابق فراجا با اشاره به بیانات مهم رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره مسائل منطقه و جهان، تاکید کرد: همه باید تلاش کنیم تا فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی را مد نظر قرار داده و روی پای خودمان بایستیم.

وی ادامه داد: ما باید تلاش کنیم که خودکفا باشیم و به کسی تکیه نداشته باشیم و این مسیر، مسیر موفقیت خواهد بود.

به گزارش دفاع‌پرس، رهبر معظم انقلاب اسلامی اخیراً در جمع کارگزاران نظام درباره درخواست‌های دشمن برای مذاکره با ایران فرمودند: «مسئله آنها فقط مسئله هسته‌ای نیست، بلکه مذاکره برای آنها راه و مسیری برای طرح توقعات جدید از جمله در زمینه امکانات دفاعی و توانایی‌های بین‌المللی و بیان انتظاراتی از این قبیل است که فلان کار را نکنید، با فلان کس دیدار نکنید، برد موشک را از فلان قدر بیشتر نکنید که قطعاً این موارد از طرف ایران پذیرفته و برآورده نمی‌شود.»


نظر شما :