بیانیه کانون دانشگاهیان: ظریف بازیگر عوض کردن زمین بازی یا قربانی؟
کانون دانشگاهیان ایران اسلامی در بیانیه ای تاکید کرد: آقای ظریف باید خوب بداند نوع نگرش او به رابطه میدان و دیپلماسی در تضاد کامل با اصول امنیت ملی ماست و این بهت آور است که او اعتقاد دارد میدان باید در خدمت دیپلماسی باشد در صورتیکه در دنیا، نهاد وزارت خارجه ایجاد شده تا اهداف میدان را پیش ببرد.
به گزارش حوزه تشکلهای دانشگاهی خبرگزاری فارس، کانون دانشگاهیان ایران اسلامی طی بیانیه ای در باره سخنان اخیر محمدجواد ظریف وزیر خارجه تاکید کرد: مصاحبه مفصل جناب آقای ظریف تحت عنوان تاریخ شفاهی دیپلماسی دولت، متاسفانه حاوی نکات و مطالب نادرست متعدد، متناقض، ضد امنیت ملی، هزینه ساز برای کشور، خلاف عزت و اقتدار ملی، همسو با دشمنان قسم خورده نظام و هماهنگ با نقشه های شوم شیطانی آنها است.
متن این بیانیه به شرح زیر است:
مصاحبه مفصل جناب آقای ظریف تحت عنوان تاریخ شفاهی دیپلماسی دولت، متاسفانه حاوی نکات و مطالب نادرست متعدد، متناقض، ضد امنیت ملی، هزینه ساز برای کشور، خلاف عزت و اقتدار ملی، همسو با دشمنان قسم خورده نظام و هماهنگ با نقشه های شوم شیطانی آنها است.
قطعا طراحان و برنامهریزان تهیه برنامه تاریخ شفاهی فتنه، نقشه بزرگتری را در مقابله با نظام اسلامی تدارک دیدهاند اما به مصداق "و مکروا و مکرالله والله خیر الماکرین" تیر آنها کمانه کرده و به خودشان باز میگردد و تأسف برای جناب ظریف است که قربانی و بازی خورده این جریان فاسد شده است.
آقای ظریف در کمال ناجوانمردی به اسوه اخلاص، ایثار، تقوا، جهاد و شهادت و مرد میدان نبرد، شهید حاج قاسم سلیمانی ایراد میگیرد که چرا میدان را به نفع دیپلماسی ترک نکرد تا برجام به ثمر برسد!
همسویی ظریف در ترور سیاسی شهید سلیمانی با خبیثتترین دشمنان نظام در برنامه ترور فیزیکی آن شهید و خالی کردن میدان برای پیشبرد دیپلماسی نافرجام برجامی، در خوشبینانه ترین تحلیل حکایت از آن دارد که آقای ظریف نه میدان را درست میشناسد و نه مسلط به دیپلماسی است و زهی تاسف که فردی چنین مفتون و مرعوب غرب در مصدر دیپلماسی نظام اسلامی تکیه زده و هر از گاهی منافع ملی را به مذبح خصم برده و زحمت و هزینه بر کشور عزیزمان تحمیل میکند.
سخنان ظریف و بیان اطلاعات سری کشور که توسط گاندوهای دولت سر از رسانه سعودی ایران اینترنشنال در آورد نشان دهنده اوج بی خبری و بیبصیرتی یک دیپلمات و یادآور این است که انگار باید درس دیپلماسی را از نو بیاموزد، چرا که هنوز با الفبای دیپلماسی عزت و حکمت آشنا نیست و مشروعیت تقبل مسئولیت سیاست خارجی در نظام اسلامی را ندارد.
بسیار جای تعجب و شگفتی است که وزیر دولت مستقر در نقش اپوزیسیون ظاهر شده و دست به نقد ناصواب و تخریب اصول و ارزشهای حاکم بر نظام اسلامی زده و بیشرمانه سرمایه های اقتدار و حافظان امنیت و موجودیت نظام اسلامی را همنوا با دشمنان قسم خورده این مرز و بوم، قدرت طلبان غیر دموکراتیک مینامد!
آقای ظریف شاید این جمله طلایی امام راحل را به علت حضور و سکونت در قلب شیطان بزرگ نشنیده و یا بخاطر نداشته باشد که فرمود:
" اگر سپاه نبود کشور هم نبود"
ایشان وقیحانه سپاه عزیز را قدرت طلب دیکتاتور میخواند که حاضر نیست میدان را به نفع دیپلماسی ترک کند و اینچنین پازل دشمنان قسم خورده این مرز و بوم را تکمیل میکند. ایشان نمیداند و یا نمی فهمد که اگر سردار بزرگ اسلام شهید سلیمانی، آن رشادتها را در میدان به خرج نمیداد امروز آقای دیپلمات باید در خرمشهر و کرمانشاه با جنایتکاران داعش، فرزندان خلف کلینتون، اوباما، جان کری و ترامپ مذاکره میکرد و چقدر حقیرند آنان که قدر شجاعتها، فداکاریها و ایثار جوانان رشید و جان برکف این سرزمین را نمیدانند و به لبخند شیطانی جان کری، شرمن و امثالهم راضی میشوند.
آقای ظریف خوب میداند اختیارات فوق العادهای که در این دو دولت داشته هیچ وزیر خارجهای بعد از انقلاب نداشته است. او لقب سردار دیپلماسی را از رییس دولت گرفت و چک سفید امضای روحانی را در اختیار داشت؛ اما هشت سال گذشت و دستان خالی او حیثیت و اعتبار پوشالی او و اصلاحات و اعتدال را بر باد داد. تنها دستاورد او برجام بی فرجام بود که آنهم به تعبیر مقام معظم رهبری "خسارت محض" بود . امروز او به مصداق "الغریق یتشبث بکل حشیش" دنبال چنگ زدن به هر ریسمان پوسیدهای است بلکه بتواند آبرو و حیثیت از دست رفته را به هر قیمتی ولو تاراج و حراج منافع ملی بدست آورد؛ ولی هیهات که زمان این بازیها گذشته است و اینک او باید پاسخگوی عملکرد به شدت زیانبار خود باشد.
آقای ظریف خوب میداند که وظیفه دستگاه دیپلماسی تولید و افزایش قدرت ملی است، اشکال میگیرد که اختیار کامل عراق، سوریه، لبنان و یمن در دست او نبوده ولی جناب ایشان بفرمایند در بقیه حوزههای سیاسی و در سایر مناطق چه گلی به سر کشور زدهاند و چقدر موفق به تولید قدرت ملی شدهاند.
اگر قهرمانانی مثل شهید حاج قاسم عهده دار برخی امور منطقه شدند در مقابل قدرت وصف ناپذیری برای کشور به ارمغان اوردهاند و علاوه بر قدرت سیاسی، قدرت اقتصادی ایران را تا آنجا گسترش داده اند که فقط تجارت امروز ما با عراق بیش از پنج برابر تجارت با کل اروپا است. آقای ظریف بفرمایند در آفریقا، آمریکای لاتین، شرق و غرب آسیا، کشورهای همسایه، آسیای میانه، درحوزه دیپلماسی اقتصادی چه کردهاند و چه دستاوردی داشتهاند؟ در همه آن حوزه ها میدان در دست دیپلماسی بود، خروجی آن چیست؟
آقای ظریف به عنوان عضوی از شورای امنیت ملی کشور باید خوب بداند نوع نگرش او به رابطه میدان و دیپلماسی در تضاد کامل با اصول امنیت ملی ماست. این بهت آور است که او اعتقاد دارد میدان باید در خدمت دیپلماسی باشد در صورتیکه در همه جای دنیا خصوصا غرب مورد علاقه ظریف، نهاد وزارت خارجه ایجاد شده تا اهداف میدان را پیش ببرد.
آقای ظریف شما که با ضرس قاطع افاضه کردید امضای کری تضمین است و بعد در کمیسیون امنیت ملی مجلس گفتید من اشتباه کردم، آیا شهید سلیمانی و میدان مقصر بود؟
اینکه ده تن اورانیوم ۵ درصد را به ۳۰۰ کیلو ، و ۲۰۰ کیلو اورانیوم ۲۰ درصد را به صفر رساندید و قلب راکتور اراک را بتن ریختید و دانشمندان جوان و نخبه هسته ای را آواره کردید تا آمریکا تحریم ها را بردارد اما برنداشت و کلاه گشادی بر سر شما و دولت فخیمه گذاشت، آیا شهید سلیمانی و نظامیان مقصر بودند؟
اینکه رئیس شما گفته بود آمده ایم که هم چرخ سانتریفیوژها بچرخد و هم چرخ اقتصاد بچرخد اما آخرالامر به قرار گاه مرغ و تخم مرغ رسید! آیا قاسم سلیمانی مقصر است؟
اینکه سیف رییس وقت بانک مرکزی بعد از برجام گفت دستاورد آن تقریبا هیچ است، آیا سپاه و میدان مقصر است؟
اینکه پایان مذاکرات شما به ترور فیزیکی و شهادت سردار دلها منجر شد، آیا نظامیان مقصر بودند؟
شاید از نگاه شما مثل سران آمریکا چون شهید سلیمانی داعش را نابود کرد مقصر است؟ یا اینکه چون قاسم سلیمانی قدرت منطقه ای ایران را دهها برابر کرد به گونهای که در حال حاضر اسرائیل، عربستان و آمریکا جرات ندارند نگاه چپ به ایران کنند مقصر است؟
آری سلیمانی مقصر است چون برای وطنش و استقلال و عظمت ایران عزیز جان خود را تقدیم کرد؛ چیزی که هرگز در دیپلماسی غربگرا یافت نمی شود!!
آقای ظریف لطفا بفرمایید چرا در هیچکدام از ملاقاتهای سران کشورها و مقامات عالی محور مقاومت با مقام معظم رهبری نشانی از حضور شما نیست و یا دعوتی از شما به عمل نیامده است؟ فکر نمیکنید به خاطر الزام از دوری حضور اغیار، صلاحیت حضور شما تایید نشده است؟ آیا مشکل در میدان است یا در دیپلماسی؟
آقای ظریف حتما خوب بخاطر دارید در سال ۱۳۹۴ مقام معظم رهبری در نقد برجام و خسارت محض بودن آن سه عامل را ذکر کردند:
- اعتماد کامل به طرف غربی
- شتابزدگی و تعجیل
- ساده انگاری
فکر نمیکنید این سه ویژگی الان هم در حال تکرار هست و مجدد خسارت محض دیگری را به ارمغان خواهد آورد؟ لطفا بفرمایید دیپلماسی ادعایی شما چه دستاوردی برای کشور و مردم شریف داشته است؟ همین مصاحبه شما مملو از مصادیق این سه ویژگی است. آیا فکر نمیکنید در روش و نگرش خود باید تجدید نظر کنید؟
آقای ظریف به نظر میرسد ۱۰۰ روز پایانی دولت آبستن حوادثی است که شما بدودن تردید یکی از بازیگران یا قربانیان آن هستید.
رونمایی از نامه شما به رهبری، انتشار مصاحبه غیر قابل پخش شما توسط رسانه دشمن، به نتیجه نرسیدن برجام به عنوان نقطه تمرکز فعالیتهای دولت، اوج گیری کرونا و ناتوانی دولت در مدیریت بحران، استیصال دولت در کنترل چالشهای اقتصادی، در کنار موقعیت نامناسب جریان غربگرا و افول شدید محبوبیت شخص رییس جمهور در جامعه، همه و همه سران جریان وابسته غربگرا را به این نتیجه رسانده که راهی جز انجام عملیات انتحاری برای عوض کردن زمین بازی ندارد و به این منظور حتی ذبح منافع ملی را حلال شمرده است و شما اولین قربانی این طراحی هستید آیا خودتان متوجه موضوع هستید؟
آقای ظریف افاضات شما در رابطه با روسیه مخالفت صریح با منافع ملی کشور و صد درصد در راستای امیال آمریکای جنایتکار بود و قطعا هزینه سنگینی به کشور تحمیل خواهد کرد. بد نیست خودتان تبعات این فرمایشات را به عنوان یک دیپلمات مجدد بررسی کنید، آنجا که گفتید: "اراده روسیه نابود کردن منافع ملی ما بود برای همین از طریقی خارج از وزارت خارجه سردار سلیمانی را به اراده خود به روسیه کشاند، روسیه تمام تلاشش را کرد که برجام امضا نشود، روسیه گمان نمیکرد برجام امضا شود برای همین عصبانی بود"
در حالی که این هنر شهید سلیمانی بود که روسیه را برای ورود به صحنه جنگ سوریه به میدان آورد معرکهای که آوردگاه جنگ احزاب بود و همه قدرتهای غربی جمع شده بودند تا سوریه و ایران و محور مقاومت را به زانو درآورند. لطفا صادقانه بگویید آیا دیپلماسی شما این توان و هنر را داشت که درصدی همانند شهید سلیمانی اقدام کند؟
آقای ظریف این چه توهمی است که بارها خود را با مجاهد راست قامت و جاودانه تاریخ شهید حاج قاسم سلیمانی مقایسه میکنید؟ آیا فکر کرده اید که در روز مبادا جمعیت بدرقه کننده شما به میزان کارکنان وزارت خارجه هم نرسد !! چرا قیاس معالفارق میکنید؟ شهید سلیمانی کجا و شما کجا؟ شما واجد کدامیک از فضایل شهید سلیمانی هستید؟
آقای ظریف شما که ادعا میکنید وزارت خارجه در دستان سپاه و اهل میدان قرار دارد، چرا هشت سال وزیر باقی ماندید؟ و چرا باز تمنا دارید در دولت بعد هم وزیر خارجه باشید؟
آقای ظریف بهتر است بگویید برای پیشبرد دیپلماسی غربپسندِ شما یک مانع میدانی وجود داشت و آنهم سردارسلیمانی بود. سخنی که با شنیدن مصاحبه شما، پمپئو وزیر خارجه سابق و جنایتکار آمریکا گفت و افزود: "آمریکا زحمت حذف این مانع را کشید"
آقای ظریف بلاشک شما با این مصاحبه دل دشمنان اسلام را شاد و دوستداران انقلاب و جبهه مقاومت را متأثر کردید.
آقای ظریف شما در این مصاحبه مدعی شدید که در تیر و مرداد ۱۳۹۴ سوریه از بحران داعش عبور کرده بود و نیروی قدس سپاه با همکاری نیروی هوایی روسیه صرفا با هدف اخلال در برجام وارد جنگ با داعش شدند، درحالیکه طبق گاهشمار جنگ سوریه دقیقا در همان زمان، دو سوم خاک سوریه در تصرف داعش بود! یعنی دقیقا زمان اوج حکومت داعش! آیا هیچ به این موضوع توجه داشتید، یا عامدانه چنین دروغ بزرگی گفتید؟
آقای ظریف آیا خبر رسانه معاند بالاترین چند ماه قبل از شهادت سردار سلیمانی درست است که نوشته بود: " سردار سلیمانی با جان بولتن معامله شد. سلیمانی به زودی در عراق کشته خواهد شد"
آقای ظریف به باور جمعی از دلسوزان انقلاب، شما آمریکایی ترین وزیر خارجه ایران هستید. حال که آشکارا مشخص شده وزیر خارجه به اصول نظام اسلامی پایبند نیست، مشروعیت خود را از دست داده است و هر لحظه حضورش در مصدر وزارت خارجه جایز نیست و تصرفاتش در اموال ملی ما موجه است، آیا باز دو دستی این منصب را میچسبد و دستگاههای نظارتی فقط نظاره میکنند؟
کانون دانشگاهیان ایران اسلامی به مجلس شورای اسلامی و دیگر مراجع ذیصلاح پیشنهاد می کند سریعا نسبت به عزل ظریف و توقف مذاکرات با ۴+۱ و انتقال پرونده از وزارت خارجه به شورای امنیت ملی اقدام کرده و ادامه مذاکرات با ۴+۱ به دولت آتی موکول شود، تا تعهدات خسارتبار دیگری بر ملت شریف ایران تحمیل نشود.
کانون دانشگاهیان ایران اسلامی
نظر شما :