احزاب بریتانیایی خود را برای انتخابات ۱۲ دسامبر آماده می کنند؛ انتخاباتی که می توان آن را قمار سیاسی بوریس جانسون، نخست وزیر جدید این کشور، دانست. او که خود در نتیجه ناتوانی ترزا می، نخست وزیر پیشین، در ترغیب مجلس عوام به تصویب توافق برگزیت مذاکره شده با اتحادیه اروپا روی کار آمده، تصور می کند بهترین بخت را برای پایان دادن به بن بست کنونی در پارلمان دارد.
جو سوینسون، رهبر حزب لیبرال دموکرات، در حال بازی با کودکان در کمپین انتخابات سراسری در لندن (تام نیکلسون)
بوریس جانسون، نخست وزیر بریتانیا، با دستکش های بوکس که روی آنها نوشته شده «برگزیت را به سرانجام برسانید» در آکادمی بوکس جیمی ایگان در منچستر (فرنک آگوستین)
بوریس جانسون، رهبر حزب محافظه کار، و جرمی کوربین، رهبر حزب کارگر، در یک مناظره تلویزیونی در آستانه انتخابات سراسری (جوناتان هوردل)
نیکولا استرجئون، وزیر اول اسکاتلند، در ادینبرو که با نامزدهای این منطقه در حالی که علامت «برگزیت را متوقف کنید» را در دست دارد، برای عکس ژست گرفته است (راسل چِیِن)
نایجل فاراژ، رهبر حزب برگزیت، در مراسمی در کمپین انتخاباتی در سیهام (اسکات هِپِل)
جو سوینسون، رهبر حزب لیبرال دموکرات، در دیدار از آکادمی رازومفسکی در لندن درخت کاشت (سایمون داوسون)
جرمی کوربین، رهبر حزب کارگر، در مراسم رونمایی از مانیفست حزب در بیرمنگهام (فیل نوبل)
بوریس جانسون در کمپین انتخابات سراسری در نیوتون آیکلیف در حالی که علامتی قدیمی را از روی بسته بندی ماشین لباسشویی در کارخانه ایباک در دست دارد که روی آن نوشته «ساخت بریتانیا» (فرانک آگوستین)
نظر شما :