انتقاد صریح فرمانده کل سپاه از نامه 100 فعال سیاسی مدنی به ترامپ
فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی باانتقاد از نامه 100 فعال سیاسی مدنی به ترامپ عنوان کرد: اگر خوش بینانه نگوییم آن 100 نفر خائن به مردم، انقلاب و ضد انقلاب نیستند، باید بگوییم که اشکال در مبانی فکری و دیدگاه های آنها است.
به گزارش ایسنا، سرلشکر محمد علی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آئین بزرگداشت استاد تراز انقلاب اسلامی (شهید چمران) که در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، با تاکید بر اینکه باید بدانیم استاد تراز انقلاب در کجا ساخته می شود؟ اظهار کرد: قطعا چنین استادی باید بداند در یکی از عرصه های جهادی غیر جهاد علمی باید حضور داشته باشد مانند شهید چمران که در این عرصه حضور داشتند.
وی با بیان اینکه عرصه جهاد اساتید بسیجی در داخل کشور است، افزود: ساختن جامعه به شدت نیازمند تلاش و مجاهدت علمی دلنشگاهیان بویژه اساتید بسیجی در عرصه های علمی و اجتماعی است که این موضوع خواسته رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز هست.
فرمانده کل سپاه تصریح کرد: ما در عرصه علوم انسانی اسلامی ضعف داریم که اساتید بسیجی باید در این عرصه نیز اقدام کنند.
فرمانده کل سپاه خاطر نشان کرد: انقلاب اسلامی در چهلمین سال خودش قرار دارد که چهل سال مقاومت دستاورد کمی نیست. با این همه ابر قدرت های سیاسی، مالی و نظامی، حفظ انقلاب به یک معجزه شبیه است. رهبر انقلاب عمر انقلاب را به پنج مرحله تقسیم کردند که اکنون ما در مرحله سوم هستیم. مرحله اول پیروزی انقلاب بود و مرحله دوم تثبیت نظام اسلامی بود که چهل سال طول کشید و ما از آن گذر کردیم. مراحل بعدی اسلامی شدن دستگاه های نظام و جامعه است که ما به آن نیاز بیشتری داریم.
وی ادامه داد: در همین مرحله تثبیت نظام دستاوردهای بسیار بزرگی داشتیم. این همه عزت و اقتدار و توسعه انقلاب در منطقه و جهان و پیامدهای آن دستاوردهای بزرگی هستند که در همین مرحله بدست آمده است. پیروزی های بزرگی نصیب انقلاب اسلامی شده است مانند پیروزی هایی که ملت های عراق و لبنان و سوریه در تبعیت از انقلاب اسلامی بدست آوردند. در یمن هم پیروزی نزدیک است و این روزهای اخیر شاهد شکست ائتلاف عربی و کشورهای غربی درالحدیده هستید و در آینده نزدیک شاهد پیروزی ملت یمن خواهیم بود.
جعفری با بیان اینکه شکست های پی در پی استکبار که در مقابل انقلاب اسلامی صف کشیده اند، از دیگر دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی است، اظهار کرد: در مقابل این دستاوردها، در داخل درصد کمی از اهداف انقلاب اسلامی محقق شده و باید تلاش زیادی در این حوزه انجام شود.
وی تحقق عدالت اجتماعی، رشد مادی و معنوی جامعه و الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، رشد اخلاق در جامعه و حل مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم که با دشمنی دشمنان و سوء مدیریت در داخل به معضل تبدیل شده را از جمله مواردی عنوان کرد که باید برای رسیدن به آنها در داخل کشور تلاش شود.
فرمانده کل سپاه با بیان اینکه حرکت در مراحل سوم و چهارم انقلاب کند است، خاطرنشان کرد: برخی اشتباها سپاه را نیرویی صرفا نظامی می دانند در حالیکه سپاه از ابتدا یک نیروی نظامی نبود و پس از هشت سال جنگ تصمیم گرفته شد که ماهیت نظامی داشته باشد، امروز سپاه در همه عرصه های اجتماعی فعالیت دارد.
جعفری گفت: مشکل امروز ما در کشور و کندی در حرکت در مرحله سوم انقلاب و پیشبرد اهداف، سبک مدیریت اجرایی و مبانی فکری و دیدگاه های حاکم بر عرصه های مختلف است. این مشکل در دوران جنگ نیز وجود داشت و در آن زمان ما با دو دیدگاه مختلف مواجه بودیم؛ یک دیدگاه، دیدگاه مادی و کلاسیک بنی صدر بود که این تفکر تنها سه ماه بعد از آغاز جنگ و پس از شکست عملیات هویزه با شکست مواجه شد و بنی صدر دستان خود را به نشانه تسلیم بلند کرد.
فرمانده کل سپاه ادامه داد: سپس تفکر دیگری با محوریت شهید صیاد شیرازی که استادی در تراز انقلاب اسلامی بود روی کار آمد و پس از هشت ماه که مدیریت جهادی و انقلابی بر جبهه حاکم شد شرایط جنگ تغییر کرد.
وی با بیان اینکه ما در اداره کشور نیز با چنین مشکلی مواجه هستیم، اظهار کرد: مدیریت در صحنه های مختلف کشور باید بومی و منطبق با شرایط امروز کشور باشد، در این زمینه اولین شرط در نظر گرفتن اسلامی بودن نظام است.
جعفری با تاکید بر اینکه جهاد علمی در عرصه های علوم انسانی یک نیاز جدی است، گفت: ارتش آمریکا با همه توان در برابر مقاومت مردمی عراق کاری از پیش نبرد، همچنین ارتش اسرائیل نیز ظرف 33 روز در برابر یک گروه نظامی آموزش دیده انقلاب اسلامی شکست خورد.
وی تصریح کرد: اینکه امروز دوست و دشمن، جمهوری اسلامی را موفق در عرصه دفاع و امنیت می داند به دلیل حاکمیت تفکر جهادی ناب محمدی در این حوزه است. امروز سپاه در منطقه در جنوب شرق و منطقه کردستان امنیت صددرصدی فراهم کرده که این تنها به دلیل آن است که تامین امنیت آن مناطق در اختیار مردم آنها قرار گرفته است.
جعفری با بیان اینکه در اداره کشور غیر از عرصه دفاع و امنیت در هیچ عرصه ای تفکر ناب انقلابی و جهادی مختص انقلاب اسلامی حاکم نشده است، خاطرنشان کرد: رقابت ها و سیاست ها در کشور در یک چرخه غلط قرار گرفته و تبدیل به یک مشکل شده است. در این زمینه همانطور که مقام معظم رهبری نیز انتظارات شان را از اساتید به ویژه اساتید انقلابی و بسیجی مطرح کرده اند، باید یک کار علمی انجام شود.
فرمانده کل سپاه قرار داشتن جریان فکری مقابل جریان اسلامی در کشور را یکی از بزرگ ترین موانع پیشبرد اهداف انقلاب عنوان کرد و گفت: نمونه اخیر اقدامات این جریان فکری نامه 100 نفری است که پیشنهاد داده اند که جمهوری اسلامی ایران با ترامپ مذاکره کند، اینها در مقابل اصل ظلم ستیزی قرار گرفته اند و زمینه را برای آمریکا و دشمن مردم فراهم کرده اند.
وی گفت: اگر نگوییم این 100 نفر همه مامور فضاسازی برای مذاکره با ترامپ نبودند، حتما تعداد قابل توجهی از آنها چنین ماموریتی را بر عهده داشتند تا ایران را پای میز مذاکره با آمریکا بکشانند.
جعفری با اشاره به مذاکرات ایران با 1+5 و توافق برجام، اظهار کرد: مذاکرات برجام یک استثناء بود که به اذن رهبری و بنا به مصلحت هایی انجام شد و نتیجه اش این بی اعتمادی آمریکا بود که مشخص شد.
وی اظهار کرد: اگر خوش بینانه نگوییم آن 100 نفر خائن به مردم، انقلاب و ضد انقلاب نیستند، باید بگوییم که اشکال در مبانی فکری و دیدگاه های آنها است. این دیدگاه غربی و لیبرالی و غیراسلامی است که می گوید با غرب بساز.
فرمانده کل سپاه همچنین با اشاره به مذاکره رهبر کره شمالی و رییس جمهوری آمریکا و توافق میان آنها، گفت: رهبر کره شمالی انقلابی بود اما یک انقلابی کمونیست نه اسلامی، به همین خاطر سازش کرد اما ما برای سازش دستوری نداریم بلکه در این زمینه آیات و روایات بسیاری وجود دارد.
وی افزود: در کشور آزادی وجود دارد و آقایان «100 نفر» می توانند دیدگاه های خود را مطرح کنند و کسی نیز با آنها برخورد نمی کند اما این افراد بدانند که چه اثری در فضاسازی می گذارند و چه همراهی با دشمن می کنند. در همین زمینه آقای روحانی چند ماه پیش گفتند «مگر ملت ها و دولت ها دیوانه اند که با آمریکا مذاکره کنند در حالیکه اینگونه بی اعتمادی می کنند». حال ما نمی دانیم با این بی اعتمادی به این ها «100 نفر» دیوانه بگوییم یا چیز دیگری آنها را خطاب قرار دهیم.
جعفری با تاکید بر اینکه هدف آمریکا از افزایش فشار به ایران در بعد نظامی و دفاعی، تضعیف توان دفاعی جمهوری اسلامی ایران و توان موشکی ما است، خاطرنشان کرد: یک اندیشکده وابسته به کنگره آمریکا اخیرا اعلام کرده که ایران بزرگ ترین زرادخانه موشکی منطقه را دارد. در این زمینه باید اشاره کرد که ما توان افزایش برد موشک ها بیش از دو هزار کیلومتر را داریم و همه این را می دانند اما سیاستی برای این کار نداریم زیرا بسیاری از اهداف، استراتژی و منافع دشمنان ما در این شعاع قرار گرفته اند و یکی از دلایلی که آمریکایی ها و دیگر دشمنان به خود اجازه نمی دهد که به ما چپ نگاه کنند به همین دلیل است.
فرمانده کل سپاه توان دفاعی و نظامی جمهوری اسلامی ایران و همچنین آگاهی دشمنان نسبت به توان عظیم مردمی را از جمله عواملی عنوان کرد که مانع انجام هرگونه اقدام از سوی دشمنان می شود.
وی در پایان با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در آغاز سال و همچنین مراسم عید فطر و تاکید ایشان بر امید به آینده، اظهار کرد: محور اصلی امید به آینده، جوانان مومن کشور هستند. در این زمینه اساتید دانشگاهی به ویژه اساتید بسیجی وظیفه دارند که ابتدا نسل جوان و تحصیلکرده و مومن امروز را برای اداره کردن کشور در دانشگاه ها آماده کنند و در ثانی به حل مشکلات علمی کشور بپردازند.
نامه نگاری به ترامپ را اگر نگوییم خیانت است باید گفت زمینه سازی برای سازش با دشمنان است
به گزارش ایسنا، سرلشکر محمد علی جعفری فرمانده کل سپاه در حاشیه آئین بزرگداشت استاد تراز انقلاب اسلامی( شهید چمران) که در دانشکده علوم پزشکی دانشگاه تهران برگزار شد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اساتید بسیجی وظایفی دارند که از آن جمله می توان به ساختن و آماده کردن یا تربیت علمی و مدیریتی نسل آینده یعنی دانشجویان به عنوان امیدان انقلاب و مقام معظم رهبری و تلاش مضاعف برای حل مسائل اساسی کشور اشاره کرد.
وی درباره نامه نگاری یکصد نفر برای مذاکره مستقیم با آمریکا، گفت: این اقدام اتفاق خاصی نیست، زیرا اینها برخوردار از یک تفکر غیر انقلابی و اسلامی هستند که با مبانی دیگر کشورها شکل گرفته و چنین درخواستی را عنوان می کنند، اگر نگوییم اقدام آنها خیانت است باید گفت زمینه سازی برای سازش با دشمنان است.
فرمانده کل سپاه در پایان تاکید کرد: امروز هر کسی می داند که سازش با آمریکا مرگ انقلاب اسلامی و بزرگترین ضرر برای مردم و نظام جمهوری اسلامی است؛ اینکه این افراد چنین پیشنهادی را دادند من تعجب می کنم البته اگر مبانی فکری آن ها را نگاه کنیم زیاد جای تعجب نخواهد داشت یعنی با آن مبانی فکری که دارند چنین پیشنهادی طبیعی است.
نظر شما :