بعد از انتخابات امریکا

اقبال به شرکت‌های نظرسنجی که پیروزی ترامپ را پیش بینی کردند

۲۴ آبان ۱۳۹۵ | ۱۵:۳۰ کد : ۱۹۶۴۶۶۸ اخبار اصلی آمریکا
بیشتر موسسه‌های نظرسنجی که چیزی در حدود 20 میلیارد دلار چرخش مالی دارند بعد از انتخابات امریکا، ضربه شدیدی خوردند.
اقبال به شرکت‌های نظرسنجی که پیروزی ترامپ را پیش بینی کردند

دیپلماسی ایرانی: مجموعه ای از نظرسنجی های کوچک که بر خلاف سازمان های نظرسنجی بزرگ که پیروزی هیلاری کلینتون، نامزد دموکرات ها را در انتخابات ریاست جمهوری امریکا پیش بینی کرده بودند، پیش بینی کردند که دونالد ترامپ، نامزد جمهوریخواهان پیروز انتخابات شود، اعلام کردند که پس از تحقق پیش ّبینی شان کارشان رونق بالایی گرفته و بسیاری از سرمایه گذران با آنها تماس گرفته اند و خواستار همکاری با آنها شده اند.

به گزارش روزنامه الحیات، یکی از این موسسات، موسسه «برندز آی» افریقای جنوبی است که از شبکه های اجتماعی اطلاعات کسب می کند و آنها را ملاک نظرسنجی های خود قرار می دهد. این شرکت که دفاتری در کیپ تاون و ژوهانسبورگ در افریقای جنوبی دارد، روشی کاملا متفاوت از روش سنتی سازمان های نظرسنجی در پیش می گیرد. این شرکت به تمامی افراد جهان فراخوان می دهد و از آنها می خواهد که نظر خود را درباره یک موضوع خاص در شبکه های اجتماعی بیان کنند، این روش به اسم «کسب اطلاعات از مردم» معروف است. سپس این اطلاعات را جمع آوری می کند و بر اساس محاسبات موسوم به «طبقه بندی اساسی کاربران در برابر تولیدکنندگان یا سیاستمداران» داده ها را تحلیل و بررسی می کند. این شرکت اعلام کرده است که از این طریق توانسته است پیروزی ترامپ را پیش بینی کند. این شرکت در رفراندوم برگزیت نیز فعال بود و با به کارگیری همین شیوه دریافته بود که مردم بریتانیا به خروج کشورشان از اتحادیه اروپا رای خواهند داد.

جی بی کلوپرز، مدیر اجرایی این شرکت که خود بخشی از سهام این شرکت را نیز در اختیار دارد در این باره می گوید: «تلفن همراه من یک لحظه از زنگ خوردن باز نمی ایستد.» که نشان می دهد شرکت برندز آی تا چه اندازه مورد استقبال و اقبال سرمایه گذاران قرار گرفته است.

در صورتی که این شیوه جدید شرکت برندز آی بتواند جواب دهد، موفقیت بزرگی برای این شرکت محسوب خواهد شد و به عنوان یک شیوه جدید برای نظرسنجی حرفی برای گفتن خواهد داشت. به خصوص برای آن دسته از شرکت های نظرسنجی که نمی توانند به کاربران تلفن های همراه دسترسی داشته باشند یا آن دسته از امریکایی هایی که نمی خواهند نظر خود را به صراحت در اختیار سازمان های نظرسنجی بگذارند.

شرکت های نظرسنجی غالبا در شیوه سنتی خود به طور رندوم و بی هدف از طریق تلفن با مخاطبان تماس می گیرند و نظر آنها را بر سر موضوعات جویا می شوند.

یکی دیگر از اشتباهات بزرگ موسسه های نظرسنجی قبل از انتخابات امریکا این بود که در تخمین توزیع اقبال رای دهندگان به نامزدها در مجموعه های مسکونی اشتباه کردند.

بیشتر موسسه های نظرسنجی که چیزی در حدود 20 میلیارد دلار چرخش مالی دارند بعد از انتخابات امریکا، ضربه شدیدی خوردند. آن هم در حالی که آنها چند ماه قبل از آن نیز بر سر رفراندوم برگزیت یا خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا که در ماه ژوئن برگزار شده بود، به دلیل پیش بینی اشتباهشان ضربه سختی خورده بودند.  

تحریریه دیپلماسی ایرانی/11

کلید واژه ها: سازمان‌های نظرسنجی نظرسنجی‌ها انتخابات ریاست جمهوری امریکا


نظر شما :