وقتی اوباما به ایران سواری می دهد!
روزنامه سعودی " عکاظ" در مقاله ای تحت عنوان " آیت الله اوباما ؛ داستان عاشقانه تهران " سیاست های باراک اوباما رییس جمهور آمریکا در قبال ایران و بی توجهی و کم میلی او به اتحاد سنتی با عربستان را مورد انتقاد قرار داد.
به گزارش عصر ایران به نقل از پایگاه خبری " بریت بار" محمد السعید نویسنده این مقاله مدعی شد جمهوری اسلامی ایران از ویژگی ها و شخصیت " رمانتیک " رییس جمهور آمریکا در جهت بلند پروازی های هسته ای خود بهره برداری می کند.
به نوشته السعید پس زمینه آکادمیک و حقوقی رییس جمهور آمریکا به همراه این واقعیت که او به واسطه رنگین پوست بودن عضوی از اقلیت نژادی جامعه آمریکا بوده، سبب شد شخصیت او بر خلاف مشخصات سنتی و پذیرفته شده روسای جمهوری سابق آمریکا شکل بگیرد.
به نوشته السعید : اوباما به کشورهایی که تجربه انقلاب داشته اند ، باور دارد و این کشور ها را به قلب و روح خود نزدیک تر می داند تا کشورهایی که قرن هاست تحول سیاسی بزرگی نداشته اند و آنها را ملت های دارای باثبات می خوانیم.
به نظر نگارنده مقاله عکاظ : اوباما معتقد است ایران یک الگوی موفق در انقلاب مردمی است که می شود به واسطه همین انقلاب روابط را با آن بهبود بخشید. او بر اساس یک رویای بی اساس و دست نیافتنی معتقد است می توان با ایران وارد تعاملات نزدیک شد و این کشور را به یک انقلاب دموکراتیک تغییر داد. این دیدگاه رومانتیک ایران درباره ایران است. "
بنا به مدعای این نویسنده سعودی مقامات وزارت خارجه ایران پشت اوباما سوار شده اند و به او اینگونه القا کردند که ایران قربانی زیاده خواهی های غرب بوده است و به ارزش های دموکراسی و حمایت از حقوق بشر کاملا پایبند است."
به نوشته السعید : "تمام لیبرال های جهان، مانند اوباما، از ایدئولوژی لیبرال حمایت می کنند، آنها هنوز هم چشمان خود را به اقدامات ریاکارانه مانند آنچه ایران انجام می دهد تا در قدرت باقی بماند، می بندند."
بنا به مدعای عکاظ : نکته خطرناک درمورد اوباما آنجاست که وی معتقد است شورای امنیت ملی می تواند کمک کند انقلابی دموکراتیک در ایران پابرجا بماند، حتی اگر این موضوع به قیمت جان ده ها میلیون انسان بی گناه تمام شود."
بنا بر مدعای عکاظ : " نزدیکی ایران به آمریکا با در اختیار قرار دادن اطلاعاتی از القاعده و دیگر گروه های تروریستی به واشنگتن آغاز شد. ایران حتی جان فرماندهان ارزشمند خود را فدا کرد تا نشان دهد در حال مبارزه با تروریسم است."
عکاظ به ایرانیان بانفوذ و ثروتمند خارج از کشور اشاره کرد و مدعی شد: "فقط ده ها هزار نفر از این ایرانیان بانفوذ و ثروتمند در واشنگتن زندگی می کنند. آنها اختلافات سیاسی خود را کنار گذاشته اند تا در راستای حفظ منافع ایران قدم بردارند و با وجود اختلافات سیاسی با حکومت ایران تبدیل به لابی های ایران در آمریکا شده اند."
بنا به مدعای عکاظ : این افراد لابی قدرتمندی تشکیل داده اند و با کمک گرفتن از رسانه های آمریکایی و به ویژه با کمک وزارت خارجه آمریکا، عربستان را که دارای منافع ثابت شده ای برای واشنگتن بود، کنار زدند. آنها شخصیت " ملا اوباما " را پناهگاه امنی برای تحقق بخشیدن به منافع مورد نظر خود (ایران) دیدند.
نظر شما :