منشأ انتشار عکس جعلی از احمدی نژاد کجا بود؟
سفارت ایران در کویت با ارسال متنی به رسانه های این کشور، عکس جعلی احمدی نژاد و البرادعی را به جای عکس او با مادر چاوز توزیع کرد.
به گزارش عصر ایران به نقل از مطبوعات کویت، در بیانیه سفارت ایران در کویت خطاب به مطبوعات کویتی، عکس احمدی نژاد و مادر چاوز "جعلی" توصیف شده و عکس او را با پیرمردی به عنوان تصویر "اصلی" توصیف کرده است.
این در حالی است که پیرمردی که در عکس ارسالی توسط سفارت ایران مشاهده می شود محمد البرادعی مدیرکل سابق آژانس بین المللی انرژی اتمی است و اصل تصویر نیز مربوط به دیدار قدیمی او با علی لاریجانی در تهران است.
در بیانیه سفارت ایران در کویت اعلام شده است: این عکس، تصویر اصلی از احمدی نژاد است که با دستکاری آن، عکس او در کنار مادر چاوز جعل شده است.
به گزارش رسانه های کویتی ، این بیانیه اضافه می کند: در چارچوب حمله رسانه ای نفرت انگیز علیه مقامات ارشد جمهوری اسلامی ایران در رسانه های تصویری و مکتوب و جعل عکس و تصویر برای مخفی کردن واقعیت ها از مخاطبان، برخی سایت های خبری عکس جعلی از دکتر احمدی نژاد رئیس جمهوری اسلامی ایران را منتشر کرده اند. در این عکس، احمدی نژاد در حال تسلیت گویی به خانواده رئیس جمهور فقید هوگو چاوز است. هم اکنون عکس های اصلی و جعلی را منتشر می کنیم. نگاه به چین و چروک دست راست و رنگ صورت فرد مقابل بیانگر این واقعیت است.
در بیانیه سفارت ایران همچنین از رسانه های کویتی خواسته شده است برای آگاهی بخشی افکار عمومی، این عکس ها را منتشر کنند.
در گزارش روزنامه کویتی الانباء علاوه بر بیانیه سفارت ایران به واکنش ها و انتقادات شماری از نمایندگان مجلس ایران از جمله محمد دهقان، محمد مهدی پورفاطمی و حسن ابراهیمی از مصافحه احمدی نژاد و مادر چاوز پرداخته شده است.
متن بیانیه سفارت ایران و عکس های ارسالی آن تقریبا در تمامی روزنامه های کویتی از جمله السیاسه، الوطن، القبس، الانباء به طور کامل منتشر شده است.
شماری از روزنامه های کویتی هم با انتشار متن بیانیه و عکس های ارسالی سفارت ایران نوشته اند: به نظر می رسد ایران برای آرام کردن خشم نمایندگان پارلمان ایران و حملات شدید آنها علیه احمدی نژاد دست به جعل کردن عکسی از احمدی نژاد کرده است.
در گزارش مطبوعات کویتی آمده است: عکس احمدی نژاد و مادر چاوز توسط خبرگزاری های جهانی رویترز، آسوشیتدپرس و فرانسه نیز منتشر شد. این خبرگزاری ها در شرح این عکس نوشته اند که آن را از دفتر اطلاع رسانی کاخ ریاست جمهوری ونزوئلا دریافت کرده اند.
روزنامه مصری المصراوی هم نوشت: روزنامه انگلیسی دیلی تلگراف هم با انتشار بیانیه سفارت ایران در کویت، صحت عکس منتشر شده خود را تایید کرد.
انتقادات در ایران از عکس احمدی نژاد و مادر چاوز در روزنامه های دیلی تلگراف بریتانیا و لس آنجلس تایمز آمریکا هم منتشر شد.
نظر شما :