بریتانیا «فهرست تحریمی ایران» را از خروجی سایت حذف کرد

۰۸ فروردین ۱۳۹۶ | ۰۴:۰۹ کد : ۱۹۶۸۰۶۳ سرخط اخبار

سایت دولت بریتانیا اخیرا فهرست موسوم به «فهرست تحریمی ایران» که نام اشخاص، شرکت ها و سازمان های خاصی را در ایران شامل می شد، از خروجی خود حذف کرده است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، با توجه به رفع برخی تحریم های اتحادیه اروپا علیه ایران بعد از برجام، سازمان کنترل صادرات بریتانیا «فهرست ایران» را حذف کرد.

بعد از سال ها تحریم علیه ایران، جامعه جهانی بعد از توافق هسته ای سال2015، برخی تحریم های مالی و اقتصادی و مربوط به بحث هسته ای علیه ایران، در ماه ژانویه سال 2016 برچیده شدند.

در همین ارتباط سایت پارلمان بریتانیا در اعلامیه ای برای تجار این کشور نوشت، سازمان کنترل صادرات بریتانیا لیست ایران را که اطلاعاتی درباره ملزومات ارتباطات تجاری با ایرانیان را در اختیار می گذاشت و شامل افراد، شرکت ها و سازمان های خاص داخل ایران می شد، حذف کرده است.

سازمان کنترل صادرات بریتانیا نیز «فهرست ایران» که اطلاعاتی را برای صادرکنندگان و سرمایه گذاران بریتانیایی درباره اشخاص، شرکت ها و سازمان های خاصی در ایران فراهم می کرد، از سایت دولت بریتانیا خارج کرده است.

این فهرست که از سوی سازمان کنترل صادرات بریتانیا برای کمک و دادن اطلاعات به تجار این کشور تهیه شده بود، مرتبط با زمینه های همکاری تجاری بود که دغدغه بریتانیا و بر اساس تصمیمات صادراتی پیشین سازمان اکو اتخاذ شده بود.

در ادامه این اعلامیه آمده است، برخی تحریم ها علیه ایران برای هشت سال آینده باقی می مانند و برخی از تحریم ها با وجود توافق هسته ای در جای خود باقی مانده بودند که شامل تحریم های مربوط به تروریسم و حقوق بشر می شود.

بر اساس این اعلامیه، ایران همچنان منطقه پرچالشی برای ارتباطات تجاری است و اگر تجار بریتانیایی درصدد تجارت با طرف های ایرانی هستند باید به بخش مشاوره و دریافت مجوز صادرات مراجعه کنند.

دولت بریتانیا در ادامه تاکید کرده است، برچیده شدن تحریم ها به معنای توانایی ایران برای معاملات آزادتر بین المللی است بنابراین فرصت مناسبی برای شرکت های بریتانیایی خواهد بود تا بعد از چندین دهه با ورود بازار بزرگ ایران به اقتصاد جهانی استفاده کنند.

دولت بریتانیا همچنین حمایت خود از گسترش روابط تجاری با ایران را ابراز کرده و تجار بریتانیایی را تشویق می کند تا از این فرصت های مالی استفاده کنند.

همچنین حوزه تجارت بین المللی در داخل بریتانیا و در سفارت این کشور در تهران، نقش مهمی در حمایت از سرمایه گذاری و تجارت با ایران ایفا می کند.

کلید واژه ها: کنترل صادرات صادرات بریتانیا کنترل صادرات بریتانیا


نظر شما :